reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Witam się z rana - mam trochę czasu to do was zaglądam, aczkolwiek mam go niewiele :sorry2:
My siedzimy całą trójką na antybiotykach :no: Karola już prawie zdrowa, gorzej z nami :-pAle jesteśmy już na własnym mieszkanku - wreszcie je skończyliśmy i przed Świętami się przeprowadziliśmy na swoje. :tak: Dzisiaj mnie czeka wielkie sprzątanie i muszę przydusić M. żeby mi powiesił pozostałe karnisze jak wróci z pracy. Ja nadal siedzę w domu bo to się bardziej nam opłaca niż żebym poszła do pracy i żeby moja pensja szła na opiekunkę :zawstydzona/y: Myślimy o drugim dziecku, ale nie wiemy czy będzie nas na nie stać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A ja bym chciała żeby Karola miała rodzeństwo :-(
Dobra - nie truję więcej :-p
Zdrówka dla wszystkich ;-) i miłego dnia :tak:

My siedzimy całą trójką na antybiotykach :no: Karola już prawie zdrowa, gorzej z nami :-pAle jesteśmy już na własnym mieszkanku - wreszcie je skończyliśmy i przed Świętami się przeprowadziliśmy na swoje. :tak:

zdrówka to po pierwsze :tak: i wielkie gratulacje z przeprowadzki, remont zająl Wam troszke czasu ale nie ma jak u siebie :tak: parapetówka juz była ???? :tak: a na drugie maleństwo tez przyjdzie pora, cierpliwości :tak:

my robimy 7 lutego ............ :tak:

gratuluję Jarzebinko- cieszę się,że się doczekaliście :-) rodzeństwa dla synusia.
Zyczę spokojnej i bezpiecznej ciąży:-)

dziękuje ślicznie :tak:

ja chce słońca :sorry2::sorry2::sorry2:

to dzisiaj zapraszam do Poznania, bo świeci pięknie i mocno :tak: w koncu jasny dzionek :tak:

pozdrawiam i miłego dzionka życzę :tak:

a wszystkich chorowitkom dużo zdrówka :tak::-D;-)

Wczoraj byłam u mojego ginka na sprawdzonku, bo chcemy z mężusiem starać się o drugą dzidzię,przepisł mi badania hormonków i mam dać mu znać co wyjdzie.Później mam czekac do okresu i zbić ew. wys. prolaktynę bromergonem i do dzięła.:biggrin2:

reklama
Do góry