reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Dorotko GRATULUJE!!!!!
I tak oto stalas sie rowniez sierpnioweczka :tak::-):-):-)

Sol normalnie moglam ubierac w swoje ciuszki. Tylko do pierwszego kapania dziecko jest w ubrankach szpitalnych a potem juz jak sie chce...
A jak sytuacja ze skurczami???

Elzbietko dziekujemy za komplementy :-)

Anusienko jakos tak szybko nam mijaja te dni - czas licze od cycania do cycania :-D:-D:-D:-D I na razie przeraza mnie wizja zostania od poniedzialku juz samej z Olenka :szok:

Halo,
tak,tak wiem, nie bywam-przepraszam:sorry2:.jakoś czasu nie mam, nawet na regularne posty w jednym watku:zawstydzona/y:
Esch-bardzo się cieszę ze masz już Kruszynkę ze sobą:tak:Gratuluję, jak pomyslę to jeszcze całkiem jakby niedawno ja się ekscytowałam Florydą a Ty martwiłaś się brakiem efektów w zachodzeniu;-)-ktoś widział może gdzie te miesiące sobie polazły?

Sol-a ja nawet nie pamiętam czy Ci gratulowałam drugiego suwaczka?Chyba nie bo 3 miesiące na pewno miałam zwariowane i zajęte a maj też raczej jakoś niezbyt wolny chyba miałam. Jeśli nie to przepraszam i nadrabiam w prawie półmetku:tak:Gratuluję i życzę szczęśliwej drugiej połówki:happy:

Wszystkie Was pozdrawiam, baaaardzo serdecznie:rolleyes:

reklama
Esch - dalej męczą ale co tam :-p Nic się nie poradzi a może na wizycie mi coś doradzi na nie w co wątpię :sorry: No mówi się trudno - taki mój urok i trzeba przecierpieć :-p Z Karolą miałam skurcze, brak szyjki i rozwarcie na palec od 7 miesiąca i jakoś donosiłam do 38 tygodnia więc teraz nie mam wyjścia jak być dobrej myśli :-p A u mnie się położne pluły że ubieram w swoje ciuszki :dry: Bo jak przebierały co rano po kąpieli to twierdziły ze ubranka są ich i że wprowadzam zamieszanie :dry: A powiedziałam ze teraz też będę ubierać i mogą sobie ... :-p A i jeszcze jak dziecko nie było w beciku to się darły :-p :-D A ja Karoli ciągle ten tobołek starałam się luzować bo lepiej spała jak był luźno :tak: Hehe - tylko że darły się na mnie jak Marcina nie było na sali bo on ciągle w fartuchu przy mnie siedział żeby móc siedzieć od 7 do 22 :-D Dobrze mieć męża pracownika szpitala :-D A zostania samej się nie bój bo dasz radę :tak:

Lapisku - nie pamiętam ale dziękuję :-D

Dorotko - śliczną masz córeńkę :tak:

A ja sobie naciągnęłam wczoraj mięśnie przy kręgosłupie i mnie boli jak pieron :-( Przez całą noc mąż mi robił ciepły termofor żeby to rozgrzać i rozluźnić i w jakimś stopniu przyniosło ulgę ale boli dalej. Do tego mam takiego doła o tą obronę że powiedziałam dzisiaj że na nią nie idę - miałam mieć w sobotę. Nie umiem ani jednego pytania do obrony a na dodatek ten ból pleców potrafi zabić wszelkie szczęście :-( M dzisiaj cały dzień w pracy wraca jutro rano :-( Odechciewa mi się wszystkiego :-( A maleństwo kopie cały dzień bo co chwila coś słodkiego wcinam - mam w nosie dietę na cukier bo mam w normie a póki mam w normie to mam ją gdzieś :-p

Do góry