reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Pandorko, a Ty jak się czujesz ?? Wysypiasz się ?? Zawsze się zastanawiałam, jak sobie mamusie radzą z maleństwem w ciąży, bo to przecież można być strasznie wymęczonym i jak tu jedno z drugim pogodzić :)

Esch z Oleńką są już od poniedziałku w domku.
Mam nadzieje że odezwiesz się do nas najszybciej jak to możliwe bedzie:) buziaczki dla waas!

Pozdrawiam dziewczęta!

Witajcie,

Po pierwsze to dziekujemy za wszystkie kciuki i gratulacje. Bylo ciezko wiec te kciuki sie sprzydaly. Rodzilam sn ponad 30 godzin z bolami krzyzowymi. Rozwarcie zatrzymalo sie na 8 cm i podjelam decyzje ze chce cesarke. I tak o 20.17 urodzila sie Olenka. Zobaczylam ja najpierw na zdjeciu ktore maz mi przyniosl jak mnie wybudzili kolo 22 a potem o 3 w nocy w wozeczk przywiozla mi ja polozna pokazac. JA musze teraz szybko dojsc do siebie bo z ozosby bardzo ruchliwej na razie stalam sie niedojda, ktora ma nawet problemy ze wstaniem z lozka do Olenki.
Tak jak Kinga pisalajestesmy od poniedzialku popoludniu w domciu. Zagladam od czasu do czasu na bb ale nie mam chwili zeby cos napisac. NA razie organizujemy sobie zycie. Ja walcze o pokarm i niestety musze przez to Ole dokarmiac. Wczoraj byl pierwszy koszmarny dzien z kolka ktora prawdopodobnie powstala przez wspaniale nasze wedlinki "bez konserwantow". Teraz musze podjesc biszkociki, wypic ziolka i zabieramy sie do porannego cycania z Olenka :-):tak:.
Zmykam a Wam zycze milego dnia :-)

No to się bidulko namęczyłaś.. mi też na 8 właśnie stanęło :(
Ważne, że juz po wszystkim i że jesteście w domu. Wypoczywaj gdy możesz i uważaj na brzuszek, nie noś ciężkich zakupów etc. I jak można.. pochwal się mała :D

Esch lekko nie miałaś bidulko ale warto było co? ;) masz teraz przy sobie taką kruszynkę śliczną!:) pokarz nam ją... :)
Buziaczki dla was

Esch - toś się kobito namęczyła :no: Ale ważne że Oleńka zdrowa i już jesteście w domku :tak: A jak znajdziesz chwilę to pochwal się tym małym cudem :-)

dorotka - a ty masz zamiar się rozpakować czy dobrze Ci w dwupaku? :-D

reklama
dorotka - a ty masz zamiar się rozpakować czy dobrze Ci w dwupaku? :-D

Sol pogadamy w styczniu oki
bo ja mam juz dosc,ale moja malutka wcale nie mysli o wyjsciu
zreszta ona jak ona,ale moja macica jest zupelnie zbuntowana i skurczy brak
do pracy do zeszlego tyg chodzilam,sprzatanie,bzykanie nic nie dziala
oj juz mam dosc
jeszcze te tel.czy rodze mnie dobijaja
taki piekny humor dzis mam

Do góry