reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

buzi@czku - trzymam kciuki żeby wszystko było ok :tak: A może to zwyczajne plamienie z implantacji? Bynajmniej odpoczywaj ile wlezie i się nie stresuj :tak:

Lilith - ja obserwacji nie robiłam aż takich więc nie pomogę :sorry:

No i wreszcie Karola ma własny pokój a my własny :-D Bardzo się cieszę :-D Ale Karola dalej nad ranem kole 6 przyłazi do nas dospać :-D Ale akurat to jest miłe :-D

reklama
Buziak ja tez mocno trzymam kciuki! Lez ile mozesz!

Lilith ja niby prowadzilam obserwacje ale nigdy nie mialam czegos takiego :/

Ostatnia edycja:
mam nadzieję, że nie chwalę się za wcześnie

imag0072a.jpg

Ojejku, ja również gratuluję i życzę Ci szczęśliwych 9 miesięcy ciąży :*

I jakbym mogła poprosić o fluidki :D

Buzi@czku a co z Tobą ??

Pandorko i ja GRATULUJE!!!!!!

Lilith podsylam Ci troche fluidkow... moze jeszcze nie sa przeterminowane ;-)
&&&&&&&&&&&&*******************~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~$$$$$$$$$$$$$$$$$$

witam

Buziaczku i Pandorko-
gratuluję

Lilith- może powinnaś zbadać FSH w 2-3dc. + estradiol , czasem przy podwyższonych wynikach fsh jajniki pracują szybciej i owulacja zachodzi szybciej.
Ale wtedy ten cykl ze sluzem w @ powinien być krótszy - dużo krótszy- nie wiem czy tak było.

Esch- trzymam kciuki. na kiedy masz termin wg @.

pozdraiwam

Anusienka wg om termin na 19, wg owu na 15 a wg usg z 12 tc na 22... rozrzut tygodniowy ale ja to juz sie staram intensywnie bo juz mi ten brzuch ciazy i wysiada kregoslup, kolana...

reklama
Eschenbach, bardzo dziękuję. Na pewno nie są przestarzałe a i ja nie śmiem narzekać :D

Anusieńka, wedle wykresu jaki robiłam nie wydaję mi się żeby to jednak owulacja już była, jak się za to okazało w poprzednim cyklu przez jego początek - aż do 13-14dc, miałam stan zapalny, a tempka skoczyła dopiero 15dc. Do tego szczyt śluzu był 14dc, więc mam nadzieję, to zamięszanie było chorobą spowodowane. Teraz zaczęłam nowy cykl, oby ten nie przepadł choćby w kwestii przytulanek :D

Do góry