Klemensa
Fanka BB :)
Też jestem po cp i ten sam jajnik dał radęJa jestem trochę przerażona jeżeli się udało bo jajeczko jest z lewego jajnika a w nim miałam cp w 23r![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też jestem po cp i ten sam jajnik dał radęJa jestem trochę przerażona jeżeli się udało bo jajeczko jest z lewego jajnika a w nim miałam cp w 23r![]()
Myślę, że jeszcze nic nie jest przesądzoneDziewczyny potrzebuje kubeł zimnej wody.
Jest ok 12 dpo (20.01 peak, apka pokazuje 21 owulację, 23.01 wizyta u gina potwierdzająca że była, 29.01 progesteron 19).
Skoro dziś nic nie wyszło to już nadziei brak prawda ?
Tak apropo tego co mówi rozum a serce, tak dziwnie się czuję ale na testach biało.
Więc błagam sprowadźcie mnie na ziemię![]()
I ja, bo pewnie od 24 lutego będę świrowaćTest testowi nie równyja wiem ,że się łatwo mówi ale bądź cierpliwa
Ja sama się muszę ogarnąć z testowaniem dużo przed czasem![]()
Miałam tak cały styczeń i ten dziwny cykl, ba! Mialam wszystkie objawy ciążoweMi wyobraźnia zaczyna działać bo czuję lekkie kłucie w lewym jajniku, jest tkliwy w miejscu blizny po laparo...![]()
Witaj w naszej ekipieHej dziewczyny. I ja nieśmiało dołączę. Chciałam już wcześniej ale chciałam dojść przez wszystkie strony a że czasu mam mało to stanęłam na 11 stronieMam już trójkę dzieci i jak dostałam pierwszy okres po porodzie to zapragnęłam czwartego. Mąż raczej niechętny choć uprawiamy sex bez zabezpieczenia. Mówi że boi się że już starzy jesteśmy i będzie chore lub umrę przy porodzie. Oczywiście nie jesteśmy starzy aż tak bo ja mam 35 a on rok starszy
Z porodami też nie było problemów , wszystkie sn bez urazów krocza. Dzieci 10/10 piękne i duże bo po 4kg
Aktualnie mam bardzo dziwny cykl bo dziś 29dc i z moich obserwacji wczoraj była owulacja (był śluz płodny) , sexy były więc czekam na rozwój wydarzeń.