reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Mi się już chyba w oczach mieni 😂 zwyczajnie wydaje mi się ,że jest negatywny,nawet jak się filtrami bawię to praktycznie nic nie widać... Testowa biel 🤡

Załączniki

• IMG_20250203_102108378.jpg
    IMG_20250203_102108378.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 23
  • IMG_20250203_102331372.jpg
    IMG_20250203_102331372.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 23
reklama
29 stycznia moja znajoma urodziła swoje 4 dziecko... Ogólnie to mi nigdy nic złego nie zrobiła ale jej zachowanie ma wiele do życzenia... Paliła fajki w każdej ciąży... Dwójkę dzieci ma z jednym a drugą dwójkę z drugim - jeszcze to typ w stylu "pójdę na fuchę a to co zarobię to przebaluje z ziomkami 💨🌿🍺" - wiecie co mam na myśli. On potrafił się zbakać na parkingu pod kościołem, przed chrztem siostrzeńca...
Ale mniejsza...
Ich drugi syn jeszcze nie ma imienia a ma torbiele na nerkach i niedosłuch na prawe uszko. E. Oczywiście się nie przyznała ,że paliła w ciąży... Koszmar...
Jeszcze stwierdziła,że jej gin (taki starej daty) stwierdził,że NIE MOŻNA RZUCAĆ PALENIA bo to SZOK dla organizmu...
Jak ja takie rzeczy słyszę to mówię tylko jedno- podciągaj gacie i uciekaj od takiego ginekologa jak najdalej...
No i osoby,które nie dbają o swój stan w ciąży,o swoje nienarodzone jeszcze dziecko - mają je na "zawołanie" a ,gdy ktoś pragnie mieć chociaż jedną swoją Kruszynkę- musi robić pełno doagnostyk,badań krwii,nasienia, USG, zmienić dietę i przyzwyczajenia itd. A czasami i tak się nie udaje... I gdzie tu sprawiedliwość 😡

Dziekuje wam dziewczyny za ogrom wsparcia. U mnie nadal biało, podbrzusze jak pobolewało tak pobolewa, jutro pewnie ostatni raz zetestuje rano i czekam na 🐒 ale jest duża szansa że do tego czasu już się pojawi.
(Rozebrałam test bo przez chwilę wydawało mi się że cos widzę, ale jak zwykle bardziej chciałam coś zobaczyć niż faktycznie jest 😂)

Załączniki

• IMG_6347.jpeg
    IMG_6347.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 17
29 stycznia moja znajoma urodziła swoje 4 dziecko... Ogólnie to mi nigdy nic złego nie zrobiła ale jej zachowanie ma wiele do życzenia... Paliła fajki w każdej ciąży... Dwójkę dzieci ma z jednym a drugą dwójkę z drugim - jeszcze to typ w stylu "pójdę na fuchę a to co zarobię to przebaluje z ziomkami 💨🌿🍺" - wiecie co mam na myśli. On potrafił się zbakać na parkingu pod kościołem, przed chrztem siostrzeńca...
Ale mniejsza...
Ich drugi syn jeszcze nie ma imienia a ma torbiele na nerkach i niedosłuch na prawe uszko. E. Oczywiście się nie przyznała ,że paliła w ciąży... Koszmar...
Jeszcze stwierdziła,że jej gin (taki starej daty) stwierdził,że NIE MOŻNA RZUCAĆ PALENIA bo to SZOK dla organizmu...
Jak ja takie rzeczy słyszę to mówię tylko jedno- podciągaj gacie i uciekaj od takiego ginekologa jak najdalej...
No i osoby,które nie dbają o swój stan w ciąży,o swoje nienarodzone jeszcze dziecko - mają je na "zawołanie" a ,gdy ktoś pragnie mieć chociaż jedną swoją Kruszynkę- musi robić pełno doagnostyk,badań krwii,nasienia, USG, zmienić dietę i przyzwyczajenia itd. A czasami i tak się nie udaje... I gdzie tu sprawiedliwość 😡
Też kiedyś usłyszałam od jednej palącej znajomej tą teorię od lekarza. Ręce opadają, to takie na siłę usprawiedliwianie tego, że robi się coś czego nie powinno. Nie rozumiem takich ludzi, ani lekarzy. O ile faktycznie tak lekarze mówią, bo czasem zastanawiam się czy to na serio czy te osoby to sobie wymyślają..

Dziekuje wam dziewczyny za ogrom wsparcia. U mnie nadal biało, podbrzusze jak pobolewało tak pobolewa, jutro pewnie ostatni raz zetestuje rano i czekam na 🐒 ale jest duża szansa że do tego czasu już się pojawi.
(Rozebrałam test bo przez chwilę wydawało mi się że cos widzę, ale jak zwykle bardziej chciałam coś zobaczyć niż faktycznie jest 😂)
Ja znowu widzę cień cienia...ale to naprawdę trzeba dobrze poszukać, może to być testowa 🤔

Nic nie widzę, ale jest jeszcze wcześnie więc trzymam mocno kciuki ❤️
No ja też właśnie tam nic nie widzę praktycznie a im dłużej patrzyłam tym bardziej mi się mieniło w oczach. Dziękuję za miłe słowa - ja stara jestem a czasami jak małolata się zachowuje... Jedni powiedzą - oszalała,powinna iść na terapię - a drudzy - niech robi jak uważa,niech się bawi testami skoro chce itd.
Mi się wydaje,że pierwszy raz od dłuższego czasu widziałam na USG piękne jajeczko i seksy się zgadzały w czasie i dlatego tak się nakręcam ,że widzę coś, czego tak naprawdę jeszcze nie ma prawa być :) ale się bynajmniej ogarnę i nauczę w końcu cierpliwości 🫣🤞🏻

reklama
No ja też właśnie tam nic nie widzę praktycznie a im dłużej patrzyłam tym bardziej mi się mieniło w oczach. Dziękuję za miłe słowa - ja stara jestem a czasami jak małolata się zachowuje... Jedni powiedzą - oszalała,powinna iść na terapię - a drudzy - niech robi jak uważa,niech się bawi testami skoro chce itd.
Mi się wydaje,że pierwszy raz od dłuższego czasu widziałam na USG piękne jajeczko i seksy się zgadzały w czasie i dlatego tak się nakręcam ,że widzę coś, czego tak naprawdę jeszcze nie ma prawa być :) ale się bynajmniej ogarnę i nauczę w końcu cierpliwości 🫣🤞🏻
Ja tak mam co cykl, ciągle sobie obiecuję że następnym razem będzie inaczej i nigdy nie jest 😂 może w następnym cyklu mi sie uda nie testować szybciej ☺️

Do góry