reklama
U nas kolejny poblem. Bolocy ząb, już apay mi nie pomagały wziełam wieć coś mocniejszego . narzie małej nie karmie bo sie boje, bo nafaszerowałam sie lekami a nie zabadzo jem.Wiec półki Justynka mocno sie nie domaga to nie będę karmić . boje sie nocy bo wtedy najchetniej zajada.
Jutro będe szukać dentysty bo dziś nie mam szas.
Jutro będe szukać dentysty bo dziś nie mam szas.
Madzilla krzyś w pozycji która jest wymuszona w foteliku dla niemowlat nie uleżałby nawet minuty W sklepie siedzi w normalnym wózku zakupowym na siedzisku dla dzieci albo biore normalny wózek... ao foteliku do 13 kg nawet juz nie pamiętamy
w gondoli wózkowej jezdził do 7 miesiaca zycia - zmieniłam w chwili po tym jak chciał tylko siedziec a nie leżeć...
w gondoli wózkowej jezdził do 7 miesiaca zycia - zmieniłam w chwili po tym jak chciał tylko siedziec a nie leżeć...
perla2212
Fanka BB :)
a dziekuje! czuje sie ok, ruchy zaczelam czuc w ostatnim tygodniu, ale plci jeszcze nie znam, dopiero 15.03 mam usg wiec jesli nie odwroci sie dupka to sie dowiem kto tam mieszka...perla a jak się czujesz?? czujesz już ruchy?? a płeć??
my cycamy się tylko w nocy, w dzień tylko się przytula i głaszcze cycusie.
juz 2 dni cycamy sie tylko na noc, a modyfikowane Krisowi zasmakowalo wiec wszystko na najlepszej drodze zeby do konca miesiaca zakonczyc definitywnie karmienie piersia...
reklama
izkab
matka wariatka
My się cycamy juz tylko raz rano i raz wieczorem i też powoli będziemy się odstawiać, bo zbliża się wiosna i już trzeci rok z rzędu bez leków chyba nie dam rady :-( niestety wszelkie próby podania mleka modyfikowanego konczą się niepowodzeniem, dzisiaj dodałam jej kakao do mleka i też nie smakowało :-(