reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam karmiących piersią

reklama
Mamjakty - na pewno, ale podejrzewam, że troszke to potrwa ;-) Karolka chyba potrzebuje go do wyciszenia się po całym dniu, mało ma to wspólnego z chęcią najedzenia się ;-)

Izka - Ola tez cyca czasami dla wyciszenia. Przed naszym wyjazdem cyc byl juz prawie niepotrzebny ale po przyjezdzie znowu sie zaczelo bo tu wszystko nowe . To byla taka ucieczka Oli w bezpieczna przystan. Nie chce zapeszac ale teraz i my na dobrej drodze....

Dziewczyny - Gdy odstawie cyca (powiedzmy na dniach ) to bede musiala podawac mleko modyfikowane ? i jak czesto ? czy moge sprobowac podawac krowie ?

Blanka nie chce mleka modyfikowanego pić, dostaje kaszkę mleczno-ryżową choć od paru dni też i na nią się buntuje. A tak to dostaje serki i jogurty.

Od paru dni nie karmię. Poszło gładko, całkiem spontanicznie i bezstresowo czego i Wam życzę. Ech z jednej strony sie ciesze a z drugiej chce mi sie płakać. To był piękny czas.
Na razie podaje kaszke mleczno -ryżową rano i wieczorem , Ola je uwielbia.

Kupinosia gratulacje że tak gładko poszło.

My tylko raz przed wieczornym spaniem. W nocy ładnie śpi, a jak się przebudzi to ja lub mąż idziemy i głaszczemy i zasypia.

reklama
ta... a ja mam kolejnego ssaka .. a tak sobie obiecywałam po 2,5 roku karmienia Julki ze z młodym nie bedzie ntakiego nocnego cycania... skonczyło sie na obiecywankach

Do góry