reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek dla mam karmiących piersią

dziewczyny super że tak bezboleśnie poszło.

My cycamy się raz w nocy a czasami śpi całą noc. Także powoli też kończymy karmienie. Blanka sama do tego dojrzewa.

reklama
J
Co do tego, co wcześniej napisałaś - synek moich sąsiadów ma 7 lat, nadal budzi się w nocy i przychodzi do rodziców, albo jedno z nich musi iśc spać do niego - to wynik spania z dzieckiem jak było malutkie

Moj Michas jak byl maly to niecierpial spac z nami i zawsze spal w swoim lozeczku, pozniej w lozku. Teraz zdarza mu sie budzic w nocy i przychodzic w nocy. Jak dla mnie nie ejst to zaden ekstremalny przypadek a juz na pewno mi nie przeszkadza.

Dziewczyny, pisałam Wam kiedyś, że powstaje polska strona poświęcona rodzicielstwu bliskości - i że dam Wam znać, jak powstanie.
:-)
No więc mam teraz przyjemność zaprosić Was do obejrzenia strony, która swoją premierę miała zaledwie dwa dni temu :tak:

Miłej lektury ;-)

Dzięki Leika za linka :tak: Chętnie poczytam wieczorami ;-) Stronka wygląda bardzo przyjemnie.

A u nas małe zmiany w temacie karmienia, Ola SAMA (!!) zrezygnowała z cycania w ciągu dnia :-) Nie domaga się, więc nie podstawiam i tak karmimy się po kąpieli przed snem, w nocy i rano po przebudzeniu - tak na dzień dobry ;-) Nie sądziłam, że sama z tego zrezygnuje, czyli moje czekanie się opłaciło :-D Skoro zrezygnowała z dnia to pewnie przyjdzie i czas na rezygnację z nocy ;-)

mamjakty brawo dla Oli. Pomału małymi kroczkami.

Blanka dzisiaj całą noc przespała bez cycania, co raz więcej jest u nas takich nocek.

Mamjakty - brawo dla Oli :tak:
my cycamy sie rano i wieczorem, Karolka chyba tak łatwo z tych karmień nie zrezygnuje - szczególnie z tego wieczornego :zawstydzona/y:

Blanka od dwóch dni nie je w nocy, tzn. budzi się ale idę do niej, przytulam, głaszczę, mała nie płacze i po jakimś czasie usypia i śpi. Także oby dalsze nocki były takie. Trzymajcie kciuki za bezbolesne odstawienie.

reklama
Daga - w takim razie trzymam kciuki :-D u nas zostało karmienie wieczorne, Karolka w końcu polubiła mleko modyfikowane, ale tego wieczornego karmienia nie może sobie odmówić ;-)rano czasem cyca, ale nie zawsze :sorry:

Do góry