reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Gratuluję dziewczyny i ja bezbolesnego odstawienia
A my nadal się cycamy, dość dużo... I w dzień i w nocy
A my nadal się cycamy, dość dużo... I w dzień i w nocy
Rondzia
Fan(ka)
J
Co do tego, co wcześniej napisałaś - synek moich sąsiadów ma 7 lat, nadal budzi się w nocy i przychodzi do rodziców, albo jedno z nich musi iśc spać do niego - to wynik spania z dzieckiem jak było malutkie
Moj Michas jak byl maly to niecierpial spac z nami i zawsze spal w swoim lozeczku, pozniej w lozku. Teraz zdarza mu sie budzic w nocy i przychodzic w nocy. Jak dla mnie nie ejst to zaden ekstremalny przypadek a juz na pewno mi nie przeszkadza.
mamjakty
styczniówka 2009
Dzięki Leika za linka Chętnie poczytam wieczorami ;-) Stronka wygląda bardzo przyjemnie.
A u nas małe zmiany w temacie karmienia, Ola SAMA (!!) zrezygnowała z cycania w ciągu dnia :-) Nie domaga się, więc nie podstawiam i tak karmimy się po kąpieli przed snem, w nocy i rano po przebudzeniu - tak na dzień dobry ;-) Nie sądziłam, że sama z tego zrezygnuje, czyli moje czekanie się opłaciło Skoro zrezygnowała z dnia to pewnie przyjdzie i czas na rezygnację z nocy ;-)
A u nas małe zmiany w temacie karmienia, Ola SAMA (!!) zrezygnowała z cycania w ciągu dnia :-) Nie domaga się, więc nie podstawiam i tak karmimy się po kąpieli przed snem, w nocy i rano po przebudzeniu - tak na dzień dobry ;-) Nie sądziłam, że sama z tego zrezygnuje, czyli moje czekanie się opłaciło Skoro zrezygnowała z dnia to pewnie przyjdzie i czas na rezygnację z nocy ;-)
marylion74
Zadomowiona(y)
Mamjakty, Olcia - brawa dla Was obu kobietki.
U nas było podobnie, stopniowe odstawianie sie przez Karolę, zyczymy dalszych sukcesów
U nas było podobnie, stopniowe odstawianie sie przez Karolę, zyczymy dalszych sukcesów
reklama