reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wasi partnerzy/ mężowie

Mi ustąpił pan z dzieckiem w nosidełku.... Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy ktokolwiek mi ustąpił...
jak jeszcze bylam w ciazy i autobusem do szpitala jechalam z mezem to panowie porozsiadani jak zobaczyli ze w ciazy jestem to glowy pospuszczali zeby tylko miejsca nie ustapic a ja ledwo stalam i sie poreczy trzymalam a kierowca byl taki szalony ze myslalam ze upadne, nawet jak wsiadla starsza kobitka zaden z dzentelmenow nie ustapil miejsca az w koncu moj maz sie odezwal zeby ktos miejsca ustapil, normlanie chamstwo, juz kobiety sa lepsze w poczekalni w szpitalu jak kobietki widzialy ze sie tak zle czuje ze ledwo stoje nawet z wiekszymi brzuszkami ustepowaly miejsca ( ale oczywiscie nie wszystkie)

a co do mojego meza to w nocy jestem zdana na siebie bo on w pracy i przez wiekszac czesc dnia tez jestem sama bo on odsypia, a tesciowie... jakby ich nie bylo :crazy:

reklama
eh...:-:)-:)-( Mój mąż musi mieć drugą operację:-:)-:)-(. Jak dadzą radę to zrobią ją dziś a jak nie to dopiero w pn lub wt:-(. Czyli najwcześniej za 2 tygodnie wyjdzie:-(. Operacja konieczna, bo ta połamana noga okazało sie że jest krótsza o 1,5cm... i muszą blachę przedłużyć... Stało sie tak, bo kość była na odcinku 5cm zmiażdżona i ciężko było od razu tak złożyć, żeby obie nogi były równe...
Błagam trzymajcie kciuki, żeby jeszcze dziś go zoperowali!!! Dla mnie te trzy dni różnicy to dużo:zawstydzona/y:...
Trzymam mocno kciuki z Zuzią! Będzie dobrze - musisz być teraz silna. Dacie radę i mąż będzie niedługo z Wami.

Mary - do 1 grudnia tylko kilka dni ;-)

Dziunka - ja też mam straszną ochotę na sex... Mój Ł tak samo. Ale w jego przypadku jest lepiej - zawsze mogę w inny sposób mu dogodzić ;-) Cierpliwie czekam. Jeszcze niecałe 5 tygodni ;-)

Jednak operacji nie było dzisiaj... Lekarz obiecał że jak znajdzie anestezjologa to w niedziele zoperuje... Tak bym chciała!!! Ale tak jak piszecie, ważne że tylko noga i trzeba dzielnie się trzymać!!!

U nas seks to chyba sprawa tak odległa, że już nierealna...:sorry: Nawet mojemu mężulowi inaczej nie dogodzę, bo jakbym tak ruszyła to udo............:shocked2::zawstydzona/y:

Ja muszę mojemu M podziekować;-)Niesamowicie mi pomaga. W nocy wstaje przewija, tuli , kołysze, przynosi mi małego do karmienia , odnosi do łóżeczka. Staram się go nie wykorzystywać , bo wiem , że na drugi dzień musi wstać do pracy
Ogólnie brakuje mi troche tego czasu , gdy byliśmy tylko sami dla siebie. Czekam tylko jak mały podrośnie i siostra zostanie z nim na paregodzin a my wtedy do kina , na spacer:tak:

Ja muszę mojemu M podziekować;-)Niesamowicie mi pomaga. W nocy wstaje przewija, tuli , kołysze, przynosi mi małego do karmienia , odnosi do łóżeczka. Staram się go nie wykorzystywać , bo wiem , że na drugi dzień musi wstać do pracy
Ogólnie brakuje mi troche tego czasu , gdy byliśmy tylko sami dla siebie. Czekam tylko jak mały podrośnie i siostra zostanie z nim na paregodzin a my wtedy do kina , na spacer:tak:

To Twoj M dostaje w kosc tak jak moj A :-D az mi go zal, bo teraz pracuje az do 19 (jak juz mowilam nie dostal obiecanego urlopu po urodzeniu naszego dziecka :wściekła/y:), po pracy robi zakupy, obiad, zmywa, kapie Joasie, kapie Julke i pada do lozka ledwo zywy...

reklama
Do góry