Kasiiula
mamusia Pawełka :)
wyjatkowa to masz kiepska sytulacje zagladaj tu Oddam - Forum BabyBoom czesto za sama przesylke mamy oddaja rzeczy zbedne ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja to mam przeboje z tym swoim, nie jesteśmy małżeństwem, mieszkamy oddzielnie ja u swoich rodziców a on u swoichi tak będzie nawet po urodzeniu małej...:-(
Ciągle mi wypomina wszystko co kupi małeja najgorsze,że muszę na nim "polegać" i to czy dziecko będzie miało np. łóżeczko zależy od niego ( a nie będzie miało, bo on uważa ze dziecko może spać w wózku
albo ze mną w łóżku.)
Stara się ale marnie....
Kończy prace o 16tej do mnie i dziecka przyjedzie najwcześniej koło 17tej posiedzi z 2-3h i pojedzie się wyspać WZOROWY tatuś.
Dziś mnie rozwalił tekstem,że termin mam na 5tego.
Musiałam się wyżalić![]()
Mam nadzieję, że się nie obrazisz na mnie za te kilka słów....
Nie , nie obrażę
Może się zmieni - mam nadzieje.
On jest tylko dla mnie miły i kochany jak "coś " chce i wtedy mogę poprosić o kupienie czegoś dla dziecka...
A tak- "przytulisz mnie?"
-Nie.Poj*** Cię??Dziecko jesteś?Ciągle chcesz się przytulać.
Ja ostatnio wypracowałam sposób na "okazywanie uczuć". Jak mi się zrobi bardziej nostalgicznie, to po prostu pytam TZ-ta czy mnie kocha. Mniej wiecej wygląda to tak:
Ja: Kochasz mnie?
TZ: Tak
Ja: A jak mnie kochasz?
TZ: Jak Irlandię (teraz odpowiada: Jak girlandę, albo coś w tym rodzaju![]()
![]()
I zawsze po czymś takim jest milej. Powtarzamy to nawet po kilka/kilkanaście razy dziennie, jak tylko chce to usłyszeć![]()
Polecam ten sposób.
passingby - 20 lat, 2-mce przed ciąża skończył mi się staż i niestety mi nie przedłużyli a pozniej tylko proacowałam w barze ale bez umowy- kiedy kobitka dowiedziała sie ze jestem w ciąży nagle przestałam dla niej istnieć.Nie bedzie płacić alimentów. ..
Daje rade "jakoś".
Pomoc rodziny jest bezcenna..