D
dziunka24.
Gość
troche nie na temat, ale nie moglam sie oprzec. poza tym to o facetach
Pewien facet miał trzy bliskie przyjaciółki, ale nie wiedział z ktora sie ożenić.
Postanowił wiec przeprowadzić test, żeby przekonać się, ktora z nich jest najodpowiedniejsza kandydatka na żonę.
Wyciągnął z konta 15.000 euro , dal 5000 każdej z nich mowiac:
- Wydaj je według własnego uznania.
Pierwsza pobiegła na zakupy: ubrania, biżuteria, fryzjer, gabinet odnowy biologicznej itd
Wroila do gościa i mowi:
- Wydalam wszystkie Twoje pieniądze dla Ciebie, aby Ci sie bardziej podobać
Ponieważ Cie kocham
Druga także wybrała sie na zakupy: nowy sprzęt stereo, telewizor plazmowy, dwie pary nart, zestaw kijow golfowych itp
Wrocila do goscia i mowi:
Wydalam wszystko, aby Cie uszczęśliwić, aby Ci sie przypodobać
Ponieważ Cie kocham
Trzecia wzięła pieniądze i zainwestowała je na giełdzie...... w ciągu trzech dni podwoiła inwestycje, oddala gościowi 5000 Euro i powiedziała:
- Zainwestowałam Twoje pieniądze i zarobiłam własne. Teraz mogę je sobie spokojnie wydać. Zrobiłam to bo Cie kocham
Wtedy mężczyzna zaczął myśleć...................
myslec..
myslec.. (mezczyzni duzo mysla...)
... I ożenił sie z ta, co miała największe cycki.
Bo mężczyźni dużo myślą, ale w ostateczności powielają wciąż te same scenariusze!!
A kobiety......
Wszystkie kobiety są wredne, ale niektóre mają duże cycki.
hehe, dobre
A moj byl tydzien na zwolnieniu i bylo wspaniale! Byl wypoczety i dzieki temu nadrobil zaleglosci brzuszkowe i miedzy nami sie poprawilo. Gdy jest w pracy ja wariuje z tesknoty, a gdy on wraca to sie go czepiam z roznych dziwnych powodow. Ale potem mi przechodzi ;-) a on wybacza i wie ze to przez hormony
Ten tydzien wolnego duzo pomogl, bo moglismy spedzac czas tylko we dwojke i jak czlowiek jest wypoczety inaczej patrzy na swiat. Duzo sie klocimy, bo on jak wraca z pracy to jest poddenerwowany, ja jeszcze dobijam moimi hormonami...W pracy szef sie na wszystkich wyzywa bo jest alkoholikiem, no i to wszystko przez niego