widze ze u niektorych facetow nastala powazna zmiana na lepsze:-)cieszy mnie to bardzo...moj tez czasem probuje sie starac ale jakos mu to nie wychodzi-tylko na krotyka metetez chce byc przy porodzie...i mam nadzieje ze tak bedzie i nie wypadnie mu cos waznego i nie zniknie mi z frontu widzenia...hihihi...jak to zawsze ma w zwyczaju...tez jestem nie zawsze slodka i feir...wiem o tym...ale on to juz wogole daje mi tak popalic jak jeszcze nikt dotaddwie ciaze przeszlam bez jakichkolwiek stresow a ta ciaze mam taka stresujaca ze az boli:-(i tlumacze jak kowie na wiedzy...ze powinien troche wyluzowac i dac mi oddychac normalnie bo maluszkowi tez to daje o sobie znac...no ale on gorzej jak baba w ciazyszkoda..bo myslalam ze moj czas ciazy bedzie super i ze bede miala okazje faceta wykorzystac...no a to nie ten charakter
reklama
mój też mnie dzisiaj wkurzył ( jak go się zapytałam czy pójdzie do sklepu czy mam iść sama to się zapytał a czego znowu potrzeba bo ciągle coś się kupuje itd..... a mi chodziło tylko o głupie pół kilograma fasoli jaśka bo mam ochotę na fasolkę po bretońsku. Jak do niego zadzwonili kumple dwa dni pod rząd żeby poszedł z nimi na piwo to nikt mu nie wypomniał że poszło 100 zł. wrrr... ale mnie nerw bierze...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kevoinka jesteś najlepsza.... heheh się pośmniałam
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Nooooo, to tatuś już wie że CÓRECZKA w drodze..
Cóż, największe wrażenie chyba jednak zrobiła na nim informacja że Sonia psikusa zrobiła i schowała sie przed pomiarem dł...
Pytam, co on na to, bo przecież o synku marzył, a on na to ze o synku marzył ale oczekuje córci - no i wyciągnij coś z takiego typa...
Ale już kiedyś mówił ze chyba najważniejsze żeby na dobrych ludzi dzieci wychować....
Cóż, największe wrażenie chyba jednak zrobiła na nim informacja że Sonia psikusa zrobiła i schowała sie przed pomiarem dł...
Pytam, co on na to, bo przecież o synku marzył, a on na to ze o synku marzył ale oczekuje córci - no i wyciągnij coś z takiego typa...
Ale już kiedyś mówił ze chyba najważniejsze żeby na dobrych ludzi dzieci wychować....
katarzyna1983
Fanka BB :)
Kevinka to mi bylo potrzebne - moj mnie z rownowagi tak wytracil i chcialam ponarzekac ale teraz juz wiem dla czego ))) czytaj zart 3
Kevinka to mi bylo potrzebne - moj mnie z rownowagi tak wytracil i chcialam ponarzekac ale teraz juz wiem dla czego ))) czytaj zart 3
I o to chodzi!!!Trzeba czasem sie posmiac,ja lubie kawaly moze dzis wam cos wkleje jeszcze
Mnie tez stary moj wk"§($&/$&Boze marsjanie
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Kevinka chyba wszystkim poprawilas humor. w przypadku mojego faceta 90% sie faktycznie zgadza hehehe. aj te nasze chlopy... ale najwazniejsze ze sa bo nistety niektore dziewczyny beda musialy same wychowyc maluszki :-(
a moj sie za to wk***** na mnie bo kupilam wczoraj wozeczek na aukcji i stwierdzil ze za 1200 zl to mozna 2 fiaty 126p kupic i ze za 800zl kupilby wozek na targu! No co za... ale juz sie z tym pogodzil hehe wkoncu te pieniazki to prezent nieoficjalny od mojej babci dla nas na nasz slub i na dzidzinke, wiec nie ma co nazekac. :-)
a moj sie za to wk***** na mnie bo kupilam wczoraj wozeczek na aukcji i stwierdzil ze za 1200 zl to mozna 2 fiaty 126p kupic i ze za 800zl kupilby wozek na targu! No co za... ale juz sie z tym pogodzil hehe wkoncu te pieniazki to prezent nieoficjalny od mojej babci dla nas na nasz slub i na dzidzinke, wiec nie ma co nazekac. :-)
klaudzia...mial twoj M troche racji ze sie wkurzyl ze kupilas..ale tylko np.dlatego ze bez jego konsultacji...ja sama sie wkurzam na mojego jak sobie sam cos planuje i mi o tym mowi po fakcie jak juz cos kupil albo zrobil...no ale ze sie wsciekl i glupie dogryzki z fiatem...no to ma wielkiego minusa..hihihi
pozdrawiam
ps.wklej zdjatko wozeczka....popatrzymy co za cudenko kupilas zamias fiata;-)
pozdrawiam
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
klaudzia...mial twoj M troche racji ze sie wkurzyl ze kupilas..ale tylko np.dlatego ze bez jego konsultacji...ja sama sie wkurzam na mojego jak sobie sam cos planuje i mi o tym mowi po fakcie jak juz cos kupil albo zrobil...no ale ze sie wsciekl i glupie dogryzki z fiatem...no to ma wielkiego minusa..hihihi
pozdrawiam
Anja tylko najlepsze jest to ze konsultowalam z nim kupno tego wozeczka kilka razy i cene tez tymbardziej ze nie musi zlamanego grosza za niego dac. Zawsze uprzedzam go gdy chce cos kupic i zawsze staram sie jak najtaniej. a ze on nie lubi robic takich zakupow to zrobilam mu do tego przysluge ze nie musial sie ruszac z domu Moj K juz taki jest jak walnie focha to i tak za 5min mu przechodzi hehe Poprostu lubi miec swoje zdanie :-)
A zdjecia wkleilam stronke wczesniej
reklama
Anja tylko najlepsze jest to ze konsultowalam z nim kupno tego wozeczka kilka razy i cene tez tymbardziej ze nie musi zlamanego grosza za niego dac. Zawsze uprzedzam go gdy chce cos kupic i zawsze staram sie jak najtaniej. a ze on nie lubi robic takich zakupow to zrobilam mu do tego przysluge ze nie musial sie ruszac z domu Moj K juz taki jest jak walnie focha to i tak za 5min mu przechodzi hehe Poprostu lubi miec swoje zdanie :-)
A zdjecia wkleilam stronke wczesniej
oj niuniu jest Twoj K najpierw mowi ze mozesz a ptem jak kupujesz to jest wielkie halo ehh ci faceci!!
Kevinki niezle te dowcipy dawalas:-)poprawily mi humorek:-)