reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wasi partnerzy/ mężowie

widze ze u niektorych facetow nastala powazna zmiana na lepsze:-)cieszy mnie to bardzo...moj tez czasem probuje sie starac ale jakos mu to nie wychodzi-tylko na krotyka mete:sorry2:tez chce byc przy porodzie...i mam nadzieje ze tak bedzie i nie wypadnie mu cos waznego i nie zniknie mi z frontu widzenia...hihihi...jak to zawsze ma w zwyczaju...tez jestem nie zawsze slodka i feir...wiem o tym...ale on to juz wogole daje mi tak popalic jak jeszcze nikt dotad:nerd:dwie ciaze przeszlam bez jakichkolwiek stresow a ta ciaze mam taka stresujaca ze az boli:-(i tlumacze jak kowie na wiedzy...ze powinien troche wyluzowac i dac mi oddychac normalnie bo maluszkowi tez to daje o sobie znac...no ale on gorzej jak baba w ciazy:-Dszkoda..bo myslalam ze moj czas ciazy bedzie super i ze bede miala okazje faceta wykorzystac...no a to nie ten charakter:no:

reklama
mój też mnie dzisiaj wkurzył :(( jak go się zapytałam czy pójdzie do sklepu czy mam iść sama to się zapytał a czego znowu potrzeba bo ciągle coś się kupuje itd..... a mi chodziło tylko o głupie pół kilograma fasoli jaśka bo mam ochotę na fasolkę po bretońsku. Jak do niego zadzwonili kumple dwa dni pod rząd żeby poszedł z nimi na piwo to nikt mu nie wypomniał że poszło 100 zł. wrrr... ale mnie nerw bierze...

Nooooo, to tatuś już wie że CÓRECZKA w drodze..:tak:
Cóż, największe wrażenie chyba jednak zrobiła na nim informacja że Sonia psikusa zrobiła i schowała sie przed pomiarem dł... :-D
Pytam, co on na to, bo przecież o synku marzył, a on na to ze o synku marzył ale oczekuje córci - no i wyciągnij coś z takiego typa...
Ale już kiedyś mówił ze chyba najważniejsze żeby na dobrych ludzi dzieci wychować....:tak:

Kevinka chyba wszystkim poprawilas humor. w przypadku mojego faceta 90% sie faktycznie zgadza hehehe. aj te nasze chlopy... ale najwazniejsze ze sa bo nistety niektore dziewczyny beda musialy same wychowyc maluszki :-(

a moj sie za to wk***** na mnie bo kupilam wczoraj wozeczek na aukcji i stwierdzil ze za 1200 zl to mozna 2 fiaty 126p kupic :dry::dry: i ze za 800zl kupilby wozek na targu! No co za... ale juz sie z tym pogodzil hehe wkoncu te pieniazki to prezent nieoficjalny od mojej babci dla nas na nasz slub i na dzidzinke, wiec nie ma co nazekac. :-)

klaudzia...mial twoj M troche racji ze sie wkurzyl ze kupilas..ale tylko np.dlatego ze bez jego konsultacji...ja sama sie wkurzam na mojego jak sobie sam cos planuje i mi o tym mowi po fakcie jak juz cos kupil albo zrobil...:wściekła/y:no ale ze sie wsciekl i glupie dogryzki z fiatem...no to ma wielkiego minusa..:dry:hihihi
pozdrawiam
ps.wklej zdjatko wozeczka....popatrzymy co za cudenko kupilas zamias fiata;-)

klaudzia...mial twoj M troche racji ze sie wkurzyl ze kupilas..ale tylko np.dlatego ze bez jego konsultacji...ja sama sie wkurzam na mojego jak sobie sam cos planuje i mi o tym mowi po fakcie jak juz cos kupil albo zrobil...:wściekła/y:no ale ze sie wsciekl i glupie dogryzki z fiatem...no to ma wielkiego minusa..:dry:hihihi
pozdrawiam
ps.wklej zdjatko wozeczka....popatrzymy co za cudenko kupilas zamias fiata;-)

Anja tylko najlepsze jest to ze konsultowalam z nim kupno tego wozeczka kilka razy i cene tez tymbardziej ze nie musi zlamanego grosza za niego dac. Zawsze uprzedzam go gdy chce cos kupic i zawsze staram sie jak najtaniej. a ze on nie lubi robic takich zakupow to zrobilam mu do tego przysluge ze nie musial sie ruszac z domu :) Moj K juz taki jest jak walnie focha to i tak za 5min mu przechodzi hehe Poprostu lubi miec swoje zdanie :-)
A zdjecia wkleilam stronke wczesniej :)

reklama
Anja tylko najlepsze jest to ze konsultowalam z nim kupno tego wozeczka kilka razy i cene tez tymbardziej ze nie musi zlamanego grosza za niego dac. Zawsze uprzedzam go gdy chce cos kupic i zawsze staram sie jak najtaniej. a ze on nie lubi robic takich zakupow to zrobilam mu do tego przysluge ze nie musial sie ruszac z domu :) Moj K juz taki jest jak walnie focha to i tak za 5min mu przechodzi hehe Poprostu lubi miec swoje zdanie :-)
A zdjecia wkleilam stronke wczesniej :)

oj niuniu jest Twoj K najpierw mowi ze mozesz a ptem jak kupujesz to jest wielkie halo ehh ci faceci!!

Kevinki niezle te dowcipy dawalas:-)poprawily mi humorek:-)

Do góry