reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Warszawa - szkoła rodzenia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej
znalazłam wasz watek na "złotej liście " - ja też kończyłam szkołe rodzenia na inflanckiej , potem miałam tam cc bo mój synek ustawił się pupa do świata . Najfajniejsze zajęcia będą z panem Zawitkowskim bo to magik od dzieci , najgorsze z nudna panią psycholog :(.. ogólnie i szkoła i szpital ok. polecam
No i zycze wam super lekkich porodów

No proszę, nawet człowiek nie wie, gdzie go podlinkowali ;-)
Ale Aniam, dzięki! Miło usłyszeć pocieszające słowa kogoś zadowolonego z wybranego przez nas szpitala, bo na sieci aż czarno od samych traumatycznych opisów i pretensji :-)

Powiem wam tyle , jak ktoś szuka warunków jak w hotelu to będzie zawiedziony . Duży plus tego szpitala to taki że nie odsyła sie tam nikogo , mnie przyjeto w dniu terminu , skurczy zero wiec mogli odesłać mimo że i tak miałam mieć CC. Ale zostałam przyjęta bez problemu , personel zaganiany ale to z racji dużej ilości pacjentek , co nie jest ich winą , mało czasu mogą poświecić każdej dziewczynie , ale nikt się nie miło do nikogo nie odzywa. Jak kogoś stac to polecam wziąść jedynke.. koszt 250zł za dobe ale warunki rewelacja .
Ale jadąc tam nie będziecie się trzęsły że was wywiozą gdzieś na jakieś zadupie i to w tym wszystkim jest najważniejsze, bo teraz odsyłanie to norma

celinka - napisałaś że spotkacie się na sali , ja leżałam dzien na patologi z koleżanką ze szkoły rodzenia w nocy trafiła na blok porodowy , spędziłam z nią tam chwilkę bo czekała na męza i nie chciała byc sama , więc nigdy nic nie wiadomo:)..
A ze szkoły rodzenia w jednym czasie było nas 5dziewczyn

Ostatnia edycja:
Przepraszam że się wpraszam, ale mam termin na 2 lutego i na forum lutowym dziewczyny jeszcze nie myślą o szkole. A ja idę już dziś na pierwsze zajęcia i nie wiem czy brać jakieś jedzenie, picie. Zakładać dres, czy jak? Jakieś porady?

Przepraszam że się wpraszam, ale mam termin na 2 lutego i na forum lutowym dziewczyny jeszcze nie myślą o szkole. A ja idę już dziś na pierwsze zajęcia i nie wiem czy brać jakieś jedzenie, picie. Zakładać dres, czy jak? Jakieś porady?
Na Inflanckiej w szkole Beaty Szol?
Jeśli na Inflanckiej, to tak: możesz wziąć sobie coś do picia, w budynku jest automat z kawą i herbatą, ale po co płacić za napoje z automatu. Trzeba mieć buciki na zmianę, bo są nowe podłogi. Na pierwszych zajęciach jest wykład, więc dresu nie trzeba, potem dostaniesz szczegółowy plan z zaznaczeniem, kiedy są ćwiczenia i warto mieć wygodne ciuchy.
A jeśli to inna szkoła, to nie wiem, jakie tam będą zwyczaje :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry