reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród już niedługo.........

kamcia - śluz po wizycie u gin może być podbarwiony na rózowo lub czerwono (to normalne na tym etapie ciąży). U mnie tydzień temu po wizycie też tak było przez jeden dzień , a póżniej wszystko już normalnie (lekarka zresztą wcześniej powiedziała , ze tak pewnie będzie)

Natalko - ciśnienie wyższe może być wynikiem chwilowego poddenerwowania czy podekscytowania wizytą u lekarza (niektózy mają syndrom białego fartucha- na chwilkę ciśnienie skacze), a lekka opuchlizna w ostatnich tygodniach to nic strasznego - woda sie zatrzymuje w organiżmie i tyle .

pozdrówki dla czekających i już rozdwojonych :)

reklama
kamcia oby oby :D jak tak dalej pojdzie to ostatnie zostaniemy :D wiecie co mam pytanie; czy zamierzacie dac cos poloznym przy wyjsciu ze szpitala? zaznaczam ze nie chodzi mi o kase tylko cos typu kawa wina;

Położnym tylko w przypadku gdy będzie znajoma,a jeśli nie to tylko tej która odbierała i była miła dla mnie. Bardziej coś dla pielęgniarek na noworotkach bo to one po porodzie zajmują się naszym maleństwem. Szykuję dużego szampana i ciasto.

Tak się zastanawiam czy gdybyśmy pzreoczyły odejście wód płodowych (samo ich wypłynięcie) to czy brzuch się wtedy zmniejsza?

Czyli można przeoczyc i niewiedziec że to juz tak blisko.Chciałabym żeby bóle mi wróciły i żeby to już w tym tygodniu nastąpiło.

no ja też miałam obsesję na ten temat.. a skończyło się bezobjawowo i nagle.. po prostu zatrzymali mnie w szpitalu :D i kto by pomyslał :D

reklama
Pytanie z innej beczki .Dzis co troche wyskakuje mi że skończył mi sie jakis czas podczas pisania i nie zawsze chce wysłac wiadomosc. Wiecie może o co chodzi?
Mycha wspólny termin, wspólny fioł. ;D

Do góry