Veronika_k
Fanka BB :)
Kawoszka ale żeś mu tekstem walnęła! Mój okazuje skruchę! Jak spał a ja wypiłam kawkę to poszłam na 40 minutowy spacer z Leonem, słonko ładnie świeciło i było cieplutko. Po spacerku pojechaliśmy do miasta,kupiłam mięso na gulasz na poniedziałek, whisky,cole i skrzynkę małego piwa. Po mieście od razu po dzieciaki i do domku. Auto chciałam umyć ale wszędzie za długie kolejki. Z resztą on nim więcej jeździ to mógł rano wjechać na myjkę. Jak przyjechaliśmy do domu to spał jeszcze,dzieciaki poszły się bawić a ja chciałam iść po zakupy ale się obudził i zapytał czy pomóc. No raczej co za pytanie. Poszedł ze mną po zakupy. Przynajmniej nie musiałam 2 razy latać. Potem chwilę odpoczęłam wykąpałam Leona,zrobiłam mu flaszkę i położył go spać a ja w tym czasie kąpałam Szymka. Zjedli już kolację i w łóżkach. Młoda przebrała się w piżamę i siedzi z nami ale zaraz ją wyśle do spania bo cały dzień z teściem w ogrodzie robiła więc zmęczona
Kochane moje! Również życzę Wam spokojnych,radosnych świąt spędzonym a gronie rodzinnym (bez kłótni)
Kochane moje! Również życzę Wam spokojnych,radosnych świąt spędzonym a gronie rodzinnym (bez kłótni)