reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Super Emol,że wszystko ok :) Ja już wszystko porobiłam. Placuszek ulieczony,obiad zjedzony,Leon śpi. Dzieciaki jeszcze po za domem. Mąż wrócił,nakarmił Leon,pomógł przy placku. Muszę tylko kuchenkę wyczyścić jak wystygnie. Później białą kiełbasę wyciągnąć i jajka ugotować na jutro. Pogadałam chwilę z mężem o tym co myślę i niby jest ok ale jakoś tak dziwnie.

reklama
Nie to nie tak mój jest w łóżku jak kłoda. Kiedyś stwierdził że wiem jak się nim zająć [emoji38]. Inne jego dziewczyny nie dorastają do pięt. Ale to było pewnie takie gadanie. On lubi podrywać laski w internecie. Robi to na gg i ja o tym wiem. Jak się dowiedziałam miesiąc przed ślubem to chciałam wszystko odwołać ale on obiecywał że tego już nie zrobi i co dalej robi. A ja już nie mam siły na to. Taki kuźwa zdobywca z niego. Chuderlak 62kg waży wygląda jak z obozu. Kocham go ale jakoś tak inaczej niż kiedyś.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Veronika teraz będzie taka napięta atmosfera. :( ja to tak jak mówię jakim cudem zaszlan w ciążę jak my wtedy 2 max 3 razy na miesiąc seks uprawialismy i to ostrożnie. Teraz u nas nieco lepiej. Wczoraj gadalam że chyba kryzys minął a on " to był jakis?!" Więc tak... codzienne narzekanie, sprzeczki nie są kryzysem wg facetów.
Dzisiaj jak szliśmy do lekarza to trzymalismy się za ręke jak za dobrych czasów a jak był ze mną w gabinecie to był zadowolony i dumny. Ale długo czekałam. Coś w tym jest ze facet zmienia się po narodzinach dziecka. Myślę że kobieta bardziej jest świadoma odpowiedzialności i natłoku obowiązku niż facet. I dopóki nie zrozumie to będą kłótnie. :(

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Kawoszka ja jestem starsza bo 37 będzie w lipcu ;).co do spraw damsko -męskich to nie narzekam. Jest różnie -czasem częściej, czasem rzadziej. Zależy czy bardzo chcemy się wyspać ;).mąż też gra w nocy na kompie ale jak mówię że dzieci śpią, to od razu wyłącza ;).
Butki super :).
Emol świetnie, że z maluszkiem wszystko dobrze:).
Veronika zazwyczaj kłótnie na temat seksu wprowadzają napięta atmosferę. Poczekaj trochę i spróbuj na spokojnie pogadać. Niech powie czego od Ciebie oczekuje a potem Ty powiedz o swoich potrzebach. Nikt nie jest wróżką i nie czyta w myślach.skąd masz wiedzieć na co on ma ochotę jeśli Ci nie powie. A później głupie komentarze.nie przejmuj się. Nie znam faceta który by się przyznał, że w sprawach seksu wina leży po jego stronie

Emol super że wszystko ok. Trochę jeszcze będziesz w niepewności ale jakby był drugi chłopak to chyba dobrze [emoji4].
Ja mam dziewczunkę i chciaĺabym drugą. A jak będzie to będzie.
Nas jest 3 siostry i jest super.

Robię sałatkę z przepisu z bloga a do mamy też z netu ale na wierzchu jajka przepiórek [emoji4]. Pierwszy raz zobaczymy jak wyjdzie i ciasto aniołek. Tylko nie mam jak lepić bo sama jestem a Klaudia co chwilę coś chce.
Idę dam jej obiadek może się zdrzemnie. Nauczyłam ją mówić Kra Kra i Ko ko i tak gada dzisiaj.
Jeszcze wpadnę tutaj do Was. [emoji5]

Kawoszka uczucia z biegiem czasu się zmieniają. Czasami ludzie są ze sobą już z przyzwyczajenia. Na początku to jest kolorowo jak w bajce! A później jakoś wszystko ucieka.
Emol u nas jest różnie! Raz super a raz masakra jakaś! No ale to raczej przez niego bo to on ciągle zmęczony i sam z siebie nie ma ochoty. Dostałby by może z siebie ochotę po 2 miesiącach.
Kasiek nie rozumiem facetów. Nie kłócimy się i porozmawialiśmy na spokojnie. Ja poweidziałam i on ale winę widzi dalej tylko we mnie. Nie rozumie,że na nie chce zaczynać bo się boje,że znowu powie,że go łaskoczę ale ze spac chce. No to chyba logiczne że jak słyszę takie coś to tracę też ochotę na cokolwiek. Teraz mam okres więc i tak nic nie będzie,pewnie się ucieszy bo jeszcze nie wie.
Zjadłam kawałek ciacha(pycha) piję kawę bo spałam może w nocy z 3 godz. Położyliśmy się ale długo nie poleżałam bo Leon się obudził a on teraz śpi. Idę z małym na spacer a później pojadę po dzieciaki.

Ty to masz energii. Mi się wydaje że ja wszystko wolniej robię.
Mojego nadal nie ma. Klaudia marudzi coś czuję że w te święta wyjdzie 4 z prawej strony na dole. Jak smarowałam jej żelem to tak już twaro było na maxa.
Zjadła ale spać nie chce.
Zrobiłam sałatkę dla nas do domu. Biorę się za sałatkę do teściów a ciasto na końcu. Chciałam upiec placki w czwartek albo w środę ale nikt mi nie chciał popilnować małej. Jej jak zęby idą to masakra cały czas najlepiej na rękach.

reklama
Mój wrócił wykąpał się i telewizorek i ma wszystko w dupie. Oczywiście pytanie co do jedzenia. To mu powiedziałam żeby mu te ku..y z netu zrobiły.
Czeka mnie długa noc.
Jeszcze kąpiel Klaudii i karmienie i usypianie.

A teraz:
Kochane moje koleżanki z forum [emoji4].
Życzę Wam w te święta dużo radości i nadziei na lepsze dni. Niech te nasze dzieciaczki wynagrodzą nam to wszystko. [emoji9]

Do góry