reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
Pati jak ma wzdęcia to możesz jej espumisan dla dzieci wkropić do mleka. Być może to jest taka reakcja na nowe jedzenie. Jelita muszą się przyzwyczaić.A kurde zapomniałam zapytać was dałam dla Małej wczoraj i dziś jabłko z brzoskwiniami taki gotowy drser i dziś była megaaa kupa i rzadsza i cały czas bąki idą ale dziewczyny takie że jak karmiłam ja na krzesełku to tak zasadziła że byłam pewna że to kupa i to po plecy ale nie i tak cały czas bak za bakiem i to takie długie przepraszam za taki opis myślicie że to od tej nowości?
Moja odkąd zjada różne warzywa i owoce to jak bąka puści rano jak leży w łóżeczku to wiem że nawaliła.
Wczoraj dostała zupy - krupniku i poszło tak że ho ho a ja śmierdziało.
Dzisiaj to pół słoiczka kalafiorowej z królikiem. Smakowało jej to jutro też będzie mega bo był deser jogurtowy.
Nic się nie martw.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Kawoszka81
Emol ja dawałam ze słoiczka i było ok. Pierwsze słyszę żeby ryby uczulały to jest białko zwierzęce. Podaj mu za jakiś czas i zobaczysz.
Ja tak miałam z morelami u Klaudii. Coś jej zawsze wyskoczyło. A teraz dałam jej z gerbera organic z morelami i jest ok.
Ja tak miałam z morelami u Klaudii. Coś jej zawsze wyskoczyło. A teraz dałam jej z gerbera organic z morelami i jest ok.
Kawoszka81
Co Ty wypierał się i jeszcze mnie owalił że grzebię mu w telefonie.
Kawoszka81
Jeszcze ja na koniec.
Zrobiłam sałatkę do teściów. Tą do moich rodziców zrobię jutro jak wrócimy. Głowa mi pęka, piekę placki. I chyba nic mi z tego nie wyjdzie. Ostatni włożyłam do piekarnika a jeszcze masa na gorąco. Może jak rano wstanę to zrobię a jak nie to zrobię i zamrożę albo zawiozę do mamy.
Hrabia pobawił się trochę z małą ale czas tak szybko leci że moment i po 20. Szybko kąpiel mleczko. Ale patrzę ona jakaś rozpalona i marudzi. Ma 38,5 może i więcej ale jak tylko tyle załapało to dałam jej czopka. To z tego zęba. Ślina cieknie jej z buzi i paluszki pcha. Nie chce smoczka tylko nosić i przytulać.
Jak jutro będzie marudziła to wrócimy wcześniej od teściów. Mi to pasuje.
Czekam na ostatniego placka ogarniam kuchnię jeszcze paznokcie na jutro i kąpiel i pa lu lu.
Udanego świętowania cieszmy się ze Zmartwychwstania [emoji56]
Tak mi się zrymowało.
Dobrej nocy.
Zrobiłam sałatkę do teściów. Tą do moich rodziców zrobię jutro jak wrócimy. Głowa mi pęka, piekę placki. I chyba nic mi z tego nie wyjdzie. Ostatni włożyłam do piekarnika a jeszcze masa na gorąco. Może jak rano wstanę to zrobię a jak nie to zrobię i zamrożę albo zawiozę do mamy.
Hrabia pobawił się trochę z małą ale czas tak szybko leci że moment i po 20. Szybko kąpiel mleczko. Ale patrzę ona jakaś rozpalona i marudzi. Ma 38,5 może i więcej ale jak tylko tyle załapało to dałam jej czopka. To z tego zęba. Ślina cieknie jej z buzi i paluszki pcha. Nie chce smoczka tylko nosić i przytulać.
Jak jutro będzie marudziła to wrócimy wcześniej od teściów. Mi to pasuje.
Czekam na ostatniego placka ogarniam kuchnię jeszcze paznokcie na jutro i kąpiel i pa lu lu.
Udanego świętowania cieszmy się ze Zmartwychwstania [emoji56]
Tak mi się zrymowało.
Dobrej nocy.
Kawoszka81
Kurcze nie wiedziałam. [emoji53]
Prędzej to dotyczy ryb morskich.
Prędzej to dotyczy ryb morskich.
Kawoszka81
Dziewczyny u mnie 5:30 pobódka. Mała marudzi ma gorączkę.
Placki piekłam do pierwszej w nocy. I tak tego ciasta nie zaniosę bo masę rano zrobiłam.
Mała ciągle wyje tylko na ręce.
Jak jej temperatura przeskoczy 38 to dam czopka.
Placki piekłam do pierwszej w nocy. I tak tego ciasta nie zaniosę bo masę rano zrobiłam.
Mała ciągle wyje tylko na ręce.
Jak jej temperatura przeskoczy 38 to dam czopka.
reklama
Foxy_mama
Wesołych świat kochane :* [emoji214][emoji213][emoji214][emoji213][emoji214][emoji213][emoji214] mnie kuzynka wkurzyła bo wczoraj szykowałam śniadanie dla naszej 4... a ona mi o 2 w nocy napisała ze wpadną w południe bo musza się wyspać . No nic . Dziewczny wgl jak wy szybko i dużo piszecie właśnie skończyłam was nadrabiać. Co do problemów z seksem ,to u mnie wyglada to tak ,że ja nie mam wcale ochoty. Znów mam jakieś problemy hormonalne,brak okresu itd. ZAwsze to wraca jeśli nie biore odpowiednich tabletek , jednak Angielscy lekarze uważają ze to się ureguluje samo a ja mam stres napewno i to dlatego. A ja mam od dawna Pcos i wiem jak to wyglada i odkąd sięgam pamięcią to miałam problemy . Dzięki bardzo za rady w kwestii butów :* a co do Facetów... nawet tego nie skomentuje bo w większości są do dupy i nie potrafią docenić tego co mają. Ja przygotowuje się na cudowny teatrzyk mojego męża przed rodzicami [emoji23][emoji23] wykorzystam go na maxa w każdej sytuacji bo będzie się popisywał jaki to jest pomocny .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: