reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Dziewczyny mam problem i długo się zastanawiałam czy wam tu pisać. Otóż chodzi o mnie i mojego męża. Jak wiecie różnica między nami spora. A mój mąż mnie denerwuje ciągle swoim zmęczeniem! To jego wymówka na wszystko dosłownie! Dzisiaj rano idiota zaczął się mną bawić. Najpierw oczywiście,że bawię się telefonem a nie mężem. Nosz kurde ale jak ja chcę np wieczorem i próbuje zacząć to ciągle słyszę,że on nie chce bo go łaskoczę itp. a później jak już przestanę bo przez to ochota odchodzi to za jakiś czas,że ciągle on zaczyna bo ja nic nie robię :( ręce mi już opadają :( dziś usłyszałam,że chce od niego tylko sexu i nic więcej :( zabolało bo wcale tak nie jest! Powiedziałam co mi na sercu leżało to odpowiedział,że nie musimy wcale! Przecież praktycznie już jest wcale! Jak mu powiedziałam,że raz miałam dziś różowy śluz to stwierdził,że o to dziś nic nie będzie bo to okres! Okresu dalej nie mam. Jutro palnowo powinnam dostać! Wczoraj wymówka był ból zęba! Tylko,że nikt tak szybko z bólem zęba nie zasypia. Na granie i inne rzeczy nie związane ze mną czy dziećmi to czas jest i nic nie przeszkadza. Przepraszam,że wam tu o tym piszę ale nie mam z kim o takich sprawach porozmawiać :(

reklama
Doszło do ostrej kłótni i wyszedł z domu! Pewnie pojechał przenocować do przychodni! Powiedział,że najlepszym rozwiązaniem będzie rozwód skoro ja taka niezadowolona i mi mało :( Ja mam 26 lat i raz na 2-3 tygodnie to w moim wieku nie wiele. Sorki dziewczyny ale kompletnie się pogubiłam. Gdyby nie dzieci to już dawno by mnie tu nie było. Nawygadywal mi,że się nie staram,że nic nowego nie robię. A sam nie jest lepszy. Że leżę obok jak zwłoki. Najpierw gada,że non stop mi się chce a później,że nic nie robię i jestem zwłokami. I tak się właśnie zastanawiam czy serio że mną coś nie tak czy może z nim? :( Śmiał się że swojego taty,że jak był młody to przestał sex uprawiać a sam jest nie lepszy. Wkurzyłam się i mu powiedziałam,że swój cel osiągnął. A tym celem był Leon. I teraz wiem dlaczego wcześniej się tak starał. Bo serio zanim zaszłam w ciążę to ja się z nim męczyłam bo codziennie musiał być sex! W ciąży też! A że teraz nie ma to ja winna! Bo nie jestem sexy! No żebym tylko mogła to chciałabym mieć taką figurę zanim zaciążyłam z Julią ;(

Veronika albo przeczekasz albo się wkurzysz i wszystkim walniesz.
Co do sexu. Jak miałam tyle lat co Ty to ho ho non stop. Ale dziecka nie miałam. Jak poznałam mojego męża to sex był co dziennie nawet dwa razy dziennie. W ciąży już się po zmieniało a teraz jak jest raz na tydzień to jest sukces. Ale my jesteśmy starsi od Ciebie. Mąż kończy 37 w kwietniu a ja w październiku. Pewnie jestem tu najstarsza ale tak nam się życie poukładało że spotkaliśmy się w wieku 33 lat. Długa historia kiedyś Wam opowiem jak mój mąż zerwał zaręczyny miesiąc przed swoim ślubem żeby być ze mną.

Faceci myślą że my to siedzimy tylko w domu. Mój mi mówi czasami jak idzie do pracy że ''oj posiedziałbym sobie z wami''. Jak mnie to wkur...ia.
Najlepiej róbmy swoje. Martwmy się tylko o siebie.

Ja nie mam posprzątane na święta zrobiłam tylko trochę. Muszę zrobić ciasto bo nie miałam kiedy. Klaudia teraz śpi ale co z tego zaraz wstanie a to jeść a to pielucha. Trochę się pobawi i się nudzi. Oczywiście pan tatuś ma ważniejsze sprawy.
Jutro idę do teściów normalnie żygać mi się chce na samą myśl o tym.

Tu macie zdjęcie.
Buciki na święta.
1522487059-03af23e931a4c9fc-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

1522487103-9debf13612d016ea-aaaaaa.jpeg

A te na spacery.

Jak stanie na nogi to pewnie będzie już nosiła rozmiar 20.
Wtedy kupię jej z wkładką skurzaną.

Buciki kupiłam w smyku z tym że miałam jeszcze rabat za zebrane puzzle i buty kosztowały 35 zł za parę.

Kawoszka mój mąż ma 37 a ja 26! Na początku wszystko pięknie było i też codziennie albo 2 razy dziennie. Chodziło tylko o dziecko chyba. I dlatego sex był tak często. Teraz już Leon jest więc seksu też nie ma. Jeszcze nie wrócił. Pisał mi w nocy i od rana przez what's app jak dziecko! O takich rzeczach rozmawia się normalnie! Z resztą powiedział,że lepiej jak się rozwiedziemy. Ta różnica wieku jednak za duża! Poodkurzałam,zaraz przelecę kurze i podłogi. Leon powinien spać ale nie chce, karuzela się wyczerpała a baterii nie mam. Julka u teściów a Szymek u mojej mamy. Jak posprzątam to biorę się za sernika.

Nie myśl tak że za duża jest różnica. Faceci to zazwyczaj są z punktu widzenia psychiki do tyłu. Mój dziadek był od babci starszy o 9 lat. Jakoś się dogadywali. Zmarł w wieku 48 lat a babcia miała 39.
Mój jak napierał żeby robić dziecko to pchał się tak hak pisałam wcześniej a teraz. On chce spać do 9. Powiedziaĺam nie raz że spać to mógł sobie przez 30 lat a teraz ma dziecko i ono jest bajważniejsze.

A co powiesz jak sprawdziłam godzinę temu historię w jego telefonie. Jak wychodził to zapomniał. Tam strony erotyczne i to przeglądane kilka dni temu. Ja mu dam jak wróci.

Zapomniałam z tego wszystkiego. Wstawiam zdjęcie maty. Jest obustronna łatwo się zwija w rulon. Jutro zabieram ją do teściów bo tam dziecko nie ma swobody zaraz czarownica będzie dyndała ją na rękach a tego nie uczę. I tak wczoraj hymn śpiewałam z 5 razy zanim zasnęła.
1522491294-13c78eb1d4917886-aaaaaa.jpeg
1522491303-57c129ffc0b9ad9f-aaaaaa.jpeg

Fajna mata. Kawoszka może chce cię mąż zaskoczyć i szuka czegoś nowego? Bo mój to gada ,że ja nic nie robię. Ale jak próbuję to odrzuca to. Ja nie wiem jak mam go zadowolić bo ma dosłownie wszędzie łaskotki. I co ja mam na to poradzić? Więc logiczne,że jak próbuję a on ciągle odrzuca to kiedyś w końcu przestanę zaczynać. On jak przychodzi z pracy to zje,ja muszę ogarnąć kuchnie,zmywarkę wypróżnić i zapakować a on zaczyna grać. I gra do 23-24,jak przychodzi do łóżka to albo śpię a jak nie to chce z nim pogadać bo jak gra to nie słucha. Wtedy jest zły,że jest zmęczony i chce spać a ja klapie dziobem. No więc jak to go złości to co dopiero jak bym zaczęła się nim bawić :D powiedziałam sobie,że lata mi to koło dupy. Właśnie on jak twój mąż naciskał na sex jak chciał dziecko. A wcześniej o moim pierwszym mężu mówił,że logiczne jak facet nie dba o kobietę to się wkurzy i odejdzie. Hmmm..wcale nie jest lepszy. Właśnie wzięłam się za sernika. Jedno pranie powieszone a drugie nastawione. Leon nie chce spać a ledwo patrzy na oczy. nie długo zje obiadek i go położę.

reklama
Po badaniach. Wszystko wygląda ok, więc super. Ale płci mi nie chciał powiedziec, choć mi się wydawało ze widzę chłopca. Mówił też, że pięknie się układa i aby każde dziecko tak współpracowalo, to by już był dawno w domku. :)
A i z wielkości wychodzi na 12 +6 więc jakbym poszła za tydzień to nie miałabym co mierzyć. Termin 7.10

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Prenatalne prywatnie 31.03
Wizyta NFZ 26.04

Do góry