reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wakacyjne mamy 2017

Foxy [emoji9] nareszcie.
U mnie też teatrzyk będzie. J. będzie się chwalił co potrafi Klaudia.

Na razie mała śpi. To będzie dla niej ciężki dzień. Nie dość że temperatura to jeszcze ta pogoda. Leje i to tak jak z wiadra. Pan mąż śpi jak zwykle zmęczony.

Ja nakarmiłam dziecko, zrobiłam masę, zjadłam śniadanie, szybko kawka. Wzięłam prysznic, pomalowałam się teraz paznokcie, wysuszyć włosy i gotowe.
Muszę Klaudię spakować i J.wyślę do apteki żeby czopków nie zabrakło.

Najchętniej zostałabym w domu.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kawoszka dużo zdrówka dla Klaudusi i trzymam kciuki żeby było znośnie :* ja wciąż w piżamie ...zaczęłam się szykować , wyciągnęłam sukienkę i zaczęłam robić włosy ale oczywiście mój kochany mąż już nie może dłużej zająć się dzieckiem ( bo nie chce bajek oglądać tylko woli się bawić jak to dziecko ). Wiec ja pierdole nie szykuje się wystąpię jak zawsze jak ostania sierota . Jak mama zapyta czemu tak wygladam powiem , zapytaj zięcia :)). Frajer do kwadratu .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Foxy wal to zrób to dla Alexa [emoji4]. To jest najważniejszy facet.

Ja w szlafroku. Moi śpią a ja w sypialni mam ciuchy. Kot przyszedł z dworu, miałczał myślałam że go zakatrupię. Podrapał małej matę. [emoji34]
Też poszłabym spać. Włosów nie suszę bo jak włączę suszarkę to pewnie się obudzą.
Masakra

Kawoszka miałam zrobić to nawet dla samej siebie ale po prostu ręce mi opadły i chęci straciłam . Myślałam ze w święta chociaż się jakoś zachowa głupiec . Chociaż w wigilie było to samo .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny my poszliśmy na śniadanie do moich rodziców i oczywiście ubrać się ogarnąć i Mala to ja już zapocona , jak już wsadziłam do nosidełka to oczywiście kupa i dawajbznow odbierać myć oczywiście odrazu do wanny bo kupa po pas, zajechaliśmy zjedliśmy i znów kupa, więc wrócilsmy do domu bo Mała źle się czuje bidulka, już trzy zrobiła ale takie że odrazu do wanny, teraz śpi i na dziś to już chyba w domku zostaniemy

Foxy mój to chciał w podkoszulku wystąpić i to takim co do pracy chodzi.

Jestem u teściów. Szwagierka nie przyjechała bo mały chory i bierze antybiotyk.

Teściowa chciała mi wyrwać małą z rąk a ona się odwracała i nie chciała.

Barszcz bleee

A my dziś w domku :) teście byli 2 godziny. Rozmawialiśmy o domu. I ufff dostaniemy w prezencie :) z kredytem problemów nie będzie bo mąż ft już się dowiadywał. Remont będzie dużo kosztował i niestety długo trwał. Jutro jedziemy bo mąż chce mi pokazać jak chce zrobić. Ja to tylko 2 razy tam byłam i nie wiem gdzie który pokój. Największe mieszkanie będzie dla nas a 3 pod wynajem. Co do alergii to tak można mieć na rybę. Ja zauważyłam u Leona jak kupiłam słoiczek i tam było pomarańcze. 2 razy dostał i 2 razy wysypka więc nie je. Ciekawe czy na mandarynkę też będzie miał. Lecę pod prysznic i do wyrka :)

My dziś śniadanko w domu. Na obiad u tesciow. Mieliśmy niespodziankę bo przyjechała siostra męża z Belgii. W związku z tym siedzieliśmy do wieczora. Nawet fajnie było ale moją dietę szlag trafił.teściowa upiekła pyszne placki.jutro się muszę bardziej pilnować :p.
Nabralyscie dziś kogoś? Ja miałam dziś wcisnąć kit mężowi że jego siostra przyjeżdża i dobrze że tego nie zrobiłam bo naprawdę przyjechała :)

reklama
Do góry