reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja też mam sflaczały brzuch ale od grudnia zaczynam fitness ;-) młoda spokojniutka więc mąż da radę :-) w przyszłym roku szykuję się nam wesele więc fajnie by było dobrze się na nim przed rodziną zaprezentować :tak:

reklama
U mnie w sumie przybylo 17,5 kg przez ciaze, pozbylam sie juz 11,5 wiec jeszcze troche mi zostalo. No i brzuch wyglada dalej jak ciazowy :confused2: taki 4 miesiac ehhh

Milka wlasnie slyszalam ze po cc gorzej schodzi ten brzuch ale czy on w koncu sie wsysnie??? :-p taki flaczek na razie jest. Ja wlasnie tez planuje na jakis fitnessik wyskakiwac pod koniec roku juz. Juz z mama gadalam ze mi z malym zostawac bedzie na 1,5 godzinki.

No mi zostało jeszcze z 11 kg do zrzucenia. Już zaczełam nosić pas sciągajacy bo wczoraj położna środowiskowa ściągneła mi końcówki szwów więc nie będę haczyła o nic :-)

Dziewczyny powiedzcie, ze ten okropny cellulit tez znika po porodzie :szok:

znika :)
ja juz mialam wszedzie tego dziada i naprawde spory byl , a teraz juz prawie gladziutka jestem :)

ja przytylam gdzies z 15 kg ... zostalo 2kg do wagi z przed ciazy i moze jeszcze z 3 kg , bo przytylam przed ciaza :)
ogolnie nawet jak nie zgubie zle nie jest :) nie widac tych kilosow , skora wrocila do normy tez :) brzuszka nie ma , co najwyzej jak usiade to maly waleczek jest , ale ja tez przed nie mialam deski :wściekła/y:
myslalam , ze bedzie gorzej , duzo gorzej , nastawialam sie na dramat i pol roku wracania do formy min. :) a tutaj mila niespodzianka :)

widze , ze wszystkie ladnie z wagi i szybko lecicie :) oby tak dalej !

mi zostalo 5 kg, po malu waga idzie w dol ale i tak musze uwazac zeby nie przeginac ze slodyczami
co do cwiczen to polozna mowila ze te typu brzuszki itd najszybciej po 6 tygodniu robic a poki co cwiczyc kegla po 10 min dziennie

a ja dzisiaj się poryczałam bo myślałam że się wcisnę w spodnie z przed ciąży i się rozczarowałam, i dalej w ciążowych muszę chodzić:( na nowe szkoda kasy bo liczę że moze jeszcze ten fałd skórno-tłuszczowy na brzuchu jeszcze mi zniknie?

reklama
ja skonczylam ciaze na +18
aktualnie mam jeszcze +4,5

nie jest zle, myslalam ze bedzie gorzej
no i musze przynac , ze wcinam takie dobrodziejstwa, ze szok
siostra mnie rozpieszcze i codziennie pyszne obiadki serwuje, placuszki piecze, takze nie ma sie co dziwic ze jeszcze wszytsko nie zeszlo hihih

ale brzuszek juz mam nieduzy, macica sie musi obkurczyc jeszcze
ale spoko, w coponiektopre spodnie i szorty wchpdze ;)

mysle ze spokojnie wszytsko zejdzie , szczegolnie jak siora wyjedzie i przestanie mi w tylek lakocie wciskac :))

Do góry