ja też mam sflaczały brzuch ale od grudnia zaczynam fitness ;-) młoda spokojniutka więc mąż da radę :-) w przyszłym roku szykuję się nam wesele więc fajnie by było dobrze się na nim przed rodziną zaprezentować
reklama
U mnie w sumie przybylo 17,5 kg przez ciaze, pozbylam sie juz 11,5 wiec jeszcze troche mi zostalo. No i brzuch wyglada dalej jak ciazowy taki 4 miesiac ehhh
Milka wlasnie slyszalam ze po cc gorzej schodzi ten brzuch ale czy on w koncu sie wsysnie??? taki flaczek na razie jest. Ja wlasnie tez planuje na jakis fitnessik wyskakiwac pod koniec roku juz. Juz z mama gadalam ze mi z malym zostawac bedzie na 1,5 godzinki.
Milka wlasnie slyszalam ze po cc gorzej schodzi ten brzuch ale czy on w koncu sie wsysnie??? taki flaczek na razie jest. Ja wlasnie tez planuje na jakis fitnessik wyskakiwac pod koniec roku juz. Juz z mama gadalam ze mi z malym zostawac bedzie na 1,5 godzinki.
Asionek31
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie, ze ten okropny cellulit tez znika po porodzie
znika
ja juz mialam wszedzie tego dziada i naprawde spory byl , a teraz juz prawie gladziutka jestem
ja przytylam gdzies z 15 kg ... zostalo 2kg do wagi z przed ciazy i moze jeszcze z 3 kg , bo przytylam przed ciaza
ogolnie nawet jak nie zgubie zle nie jest nie widac tych kilosow , skora wrocila do normy tez brzuszka nie ma , co najwyzej jak usiade to maly waleczek jest , ale ja tez przed nie mialam deski
myslalam , ze bedzie gorzej , duzo gorzej , nastawialam sie na dramat i pol roku wracania do formy min. a tutaj mila niespodzianka
widze , ze wszystkie ladnie z wagi i szybko lecicie oby tak dalej !
Klementinka
mi zostalo 5 kg, po malu waga idzie w dol ale i tak musze uwazac zeby nie przeginac ze slodyczami
co do cwiczen to polozna mowila ze te typu brzuszki itd najszybciej po 6 tygodniu robic a poki co cwiczyc kegla po 10 min dziennie
co do cwiczen to polozna mowila ze te typu brzuszki itd najszybciej po 6 tygodniu robic a poki co cwiczyc kegla po 10 min dziennie
kasiadz
a ja dzisiaj się poryczałam bo myślałam że się wcisnę w spodnie z przed ciąży i się rozczarowałam, i dalej w ciążowych muszę chodzić na nowe szkoda kasy bo liczę że moze jeszcze ten fałd skórno-tłuszczowy na brzuchu jeszcze mi zniknie?
Klementinka
kasiadz daj sobie troche czasu, 2 tyg po porodzie to krotko zeby w jeansy wejsc, za nastepne 2 tyg na pewno wejdziesz
elifit
Moderatorka
kasiadz daj sobie troche czasu, 2 tyg po porodzie to krotko zeby w jeansy wejsc, za nastepne 2 tyg na pewno wejdziesz
a ja już 5 tydzień i nie wchodzę to znaczy wchodzę ale się nie dopinam.. ten flak przeszkadza
reklama
atram81
ja skonczylam ciaze na +18
aktualnie mam jeszcze +4,5
nie jest zle, myslalam ze bedzie gorzej
no i musze przynac , ze wcinam takie dobrodziejstwa, ze szok
siostra mnie rozpieszcze i codziennie pyszne obiadki serwuje, placuszki piecze, takze nie ma sie co dziwic ze jeszcze wszytsko nie zeszlo hihih
ale brzuszek juz mam nieduzy, macica sie musi obkurczyc jeszcze
ale spoko, w coponiektopre spodnie i szorty wchpdze
mysle ze spokojnie wszytsko zejdzie , szczegolnie jak siora wyjedzie i przestanie mi w tylek lakocie wciskac )
aktualnie mam jeszcze +4,5
nie jest zle, myslalam ze bedzie gorzej
no i musze przynac , ze wcinam takie dobrodziejstwa, ze szok
siostra mnie rozpieszcze i codziennie pyszne obiadki serwuje, placuszki piecze, takze nie ma sie co dziwic ze jeszcze wszytsko nie zeszlo hihih
ale brzuszek juz mam nieduzy, macica sie musi obkurczyc jeszcze
ale spoko, w coponiektopre spodnie i szorty wchpdze
mysle ze spokojnie wszytsko zejdzie , szczegolnie jak siora wyjedzie i przestanie mi w tylek lakocie wciskac )