reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
Przed ciażą 55-56 kg
w ciąży 62-64 kg (zależnie od zatrzymywania wody)
4dni po porodzie 58 kg
5 dni po porodzie 56 kg

Tak szybkiej utraty wagi nie miałam nigdy aż miło (pierwszy raz po paru misiącach) stawać na wadze :).

gratuluję wam dziewczyny tak szybkiej utraty kg, znając moje szczęście to ja będę musiała nieźle się nagimnastykować, żeby stracić swoje kg :/

no ja mam w tej chwili już 81kg, więc koniecznie do 55kg muszę zrzucić, bo źle się będę ze sobą samą czuła
na siłkę zacznę chodzić jak mi tylko dzidź na to pozwoli, godzinę 3x w tygodniu mój mąz sobie sam da radę :)

ja na poczatek stawiam na spacery i maszyne , ktora w domu jest (cross trainer), ale wrocilabym na moje sesje jogowe jak najpredzej! Najpierw musze wiedziec jak bedzie z maluszkiem, jedne dzieci naprwde utrudniaja jakiekolwiek wyjscie; mam nadziej,ze bedzie ok , bo juz mnie poganiaja na uczelnie, a tam moge z wozkiem jak chce, byleby nie buczal to moze sie edukowac razem ze mna :-D

reklama
Do góry