reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

ja też twierdzę, ze to woda, mi też w tym miesiącu przybyło 4kg, ale co najlepsze widać tylko po brzuchu i wielgachnych stopach i łydkach reszta schudła, nawet tyłek mi zleciał wiec to raczej nie tłuszczyk

dziękuję za słowa otuchy :-D a tak na serio to wiem że woda, to było jeszcze w te upały i nawet teraz widzę po nogach że spuchnięte.

miłka to nie kg to litry! :-D

reklama
ja jednego wieczoru chyba przybralam 3 kg. stopy jak Fiona :-D cale szczescie pokrzywa pomogla. poki co dzielnie sie trzymam, 69.9 :-D

u mnie w ciągu ostatniego miesiąca +3,5, a od samego początku prawie +14. Na razie mam 68 kg i liczyłam że do końca ciąży nie przekroczę 70 a tu jeszcze prawie 3 tygodnie. Już praktycznie nie jem słodyczy tylko słodzę herbatę, więc w sumie nie wiem skąd te 3,5 kg w miesiąc.

ja mam ok plus 13 kg
wsumie niezle , bo bylam przygotowana na jakies min. 20kg na plusie :)
troche sie zrobilam poterzniejsza , ale ogolnie nie jest zle ( no nie licze tego obrzydliwego cellulitu , ale to mam od samego poczatku ciazy :/ )
narazie nastawiona jestem pozytywnie , ze ladnie zejdzie po porodzie wszystko bez katowania sie , co najwyzej brzuch i uda troche podrasuje hehe

mozliwe , ze to dlatego :)
czasami pisza , ze pod koniec mozna troche schudnac :)

hahah
mi chudniecie raczej nie grozi
mysle , ze to alezy duzo od tego czy czlowiek rano popuchniety bardzo czy nie
dzisiaj bylo w miare spoko, bo wstalam o 6 , wypilam herbatke i poszlam spac dalej, wstalam o 11 i czulam sie znacznie lepiej
tyle ze ta biegunka...

Ja weszlam dzis na wage pierwszy raz od czerwca, my wagi nie mamy ale bylismy u znajomych i stwierdzilam ze raz kozie smierc :-D
No i mam na plusie 17 kilosow.
I to na pewno nie woda bo nie puchne ;)

reklama
teraz to juz mi to jakos wisi ile na plusie.. a uzbieralo sie tego troche, hehhe nie martw sie cytryna, zrzucimy to !!!:-)

Do góry