reklama
Kingolinka
Fanka BB :)
Właśnie tak średnio nie miej jednak troche sie wiaze, bo pracuje w sanepidzie ale tylko do konca lutego bo staz mi sie konczy i bede bezrobotna mama
lil_maja
Kingolinka ale na stażu chyba możesz iść na zwolnienie i mieć kaskę do końca ciąży? Zorientuj się, bo szkoda, żebyś kasy nie miała. Ja jestem mamą na urlopie wychowawczym i niestety też żadna kasa mi się nie należy - dopiero jak urodzę to macierzyński.
Kingolinka
No własnie z tego co czytałam w necie to jak jest planowany koniec stazu na dany dzien to nic nie jest w sanie go przedłuzyc wiec jestem na etapie poszukiwania pracy na gwałt
qlcia
Aktywna w BB
Qlcia a masz mdłości, wymiotujesz?
Właśnie, że nie. Czasem mam taki dziwny niesmak ale to też rzadko. Głównie to jestem głodna
agadaria
Agadaria dobre Wędlina z majonezem A wcześniej to lubiłaś?
owszem,lubilam (i lubie)"bogate"kanapki,z salata,wedlinka,serkiem,pomidorkiem,majonezem i natka pietruszki...moglabym jesc i jesc...a najsmieszniejsze jest to,ze kupuje szynke,zwijam w rulonik , maczam w majonezie i slurp zlizuje....
qlcia
Aktywna w BB
Qlcia to Ci życzę aby tak zostało Mdłości to nic fajnego - zwłaszcza, że nazywają się poranne - a trwają cały dzień z reguły [/QUOTE]
Wiem coś o tym to moja druga ciąża - pierwszą straciłam i wtedy mdłości zaczęły się jeszcze przed terminem @ i były koszmarne! Więc się póki co cieszę, że ich nie mam ale czy to dobrze to nie wiem
Wiem coś o tym to moja druga ciąża - pierwszą straciłam i wtedy mdłości zaczęły się jeszcze przed terminem @ i były koszmarne! Więc się póki co cieszę, że ich nie mam ale czy to dobrze to nie wiem
reklama
lilou83
w pierwszej ciąży przywalilam prawie 30kg,z 62 na 91 szok!!!!!!!!!!
teraz z lekką nadwagą : 73kg.......planuję być na diecie,nie obżerać sie !
moje dziecie ważyło 4400 brzuch miałam ogromny,ale to ile kobieta przytyje nie ma nic wspólnego z wagą dziecka!
zygało mnie aż do 6 miecha,deprecha,płacz w poduszkę to było coś okropnego.
rano codziennie krew z żółcią bo na czczo,w ciągu godziny leciałam 8 razy do sroca:/
teraz z lekką nadwagą : 73kg.......planuję być na diecie,nie obżerać sie !
moje dziecie ważyło 4400 brzuch miałam ogromny,ale to ile kobieta przytyje nie ma nic wspólnego z wagą dziecka!
zygało mnie aż do 6 miecha,deprecha,płacz w poduszkę to było coś okropnego.
rano codziennie krew z żółcią bo na czczo,w ciągu godziny leciałam 8 razy do sroca:/