reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
Startowalam z waga 55kg, trzymalam wage do 4mc ale jak pojechalam do polski na swieta u tesciowej potem u mamy to przybylo +4 az mnie zebra bolaly tak mi sie skora rozsciagala...
Teraz 23tc - waze 60KG ojejku

Ja przed ciążą ważyłam 59kg, bardzo dużo schudłam
bo kiepsko ze mną było- zeszłam do 52kg
a teraz mam 56kg więc jeszcze nie tyle ile miałam
wcześniej ...
Wszystko jeszcze przede mną a teraz to pewnie pójdzie z górki :-p:-D

to ja przed ciążą ważyłam chyba najwięcej z was wsztytkich bo 72kg:zawstydzona/y: (niestety po rzuceniu palenia przytyłam 10kg i już nie mogłam zrzucić). na początku ciąży schudłam do 70, a teraz jak się ostatnio warzyłam znowu było 72 a więc wróciłam do poprzedniej wagi. A co idę do lekarza to słyszę że mam się pilnować żeby jak najmniej przytyć - prawdę mówiąc nie pilnuję się i jem to na co mam ochotę ;-)

kasiadz ja rzucilam palenie jak mi test wyszedl pozytywnie
moze dlatego mi tak waga poszla do gory .. hmmm, sama nie wiem

laski a ile macie w obwodzie brzuszka???
ja siw wlasnie zmierzylam i mam 90 cm ...
ale jak wam powiem czym sie zmierzylam to sie zlejecie hahahaha
takim wysuwanym metrem , co sie go przy remontach uzywa
bo nie mam innej miarki w domu hehehehhhehe

reklama
Jak się tym mierzyłaś to z 2 cm sobie odejmij na te zagnioty co się zrobiły hehehe. Ja ważyłam 52 teraz 60. Od 3 tygodni waga stoi w miejscu.

Do góry