reklama
lilou83
Fanka BB :)
Zabbon dotyczący brzucha się sprawdził bo będę mieć chłopaka.
czemu mi nie napiszesz na priv że oczekujesz chłopczyka??
elifit
Moderatorka
czemu mi nie napiszesz na priv że oczekujesz chłopczyka??
Napisałam ci wiadomość. Nie dostałaś?
Asionek31
Ja w 8mym ważyłam 50, w 12tym 49, w 16tym- 50,5, zobaczymy ile teraz przywaliłam
to ty chudzinka jestes
Ja przytyłam w miesiąc ponad 4 kg, pewnie znowu mi się woda w organizmie zatrzymuję, już się cieszę bo znowu będę wyglądać jak spuchnięty świniak
moze i wlasnie ta woda niby od niej tez pomaranczowa skorka sie robi
oby hehe
Ja wczoraj sie wazylam u lekarza i kolejne 1,5kg na plus, w sumie to juz 3,5kg wiecej ehhh To wszystko przez te swieta
ja swiat nie mialam , a tez mam chyba podobnie na plusie
ale o dziwo tylko w brzuch idzie wiec nie jest zle
K
karolina1978
Gość
A ja sie zwaze dpoiero pod koniec miecha u lekarza,ale juz sie boje bo mi apetyt wrocil i to wcale nie warzywa i owoce sa podstawa mojgo pozywiena .
Na poczatku takich rzeczy mi sie chcialo dlatego pewnie nie tylam,ale terazWszystko co kaloryczne wchodzi mi jak najbardziej
Na poczatku takich rzeczy mi sie chcialo dlatego pewnie nie tylam,ale terazWszystko co kaloryczne wchodzi mi jak najbardziej
Ja wczoraj stwierdziłam, że zaczynam się czuć jak wieloryb i jest mi z tym coraz gorzej, w sumie to nie wiem czy ja faktycznie tyle jam i nie zdaje sobie z tego sprawy czy zbieram wodę. Dzisiaj miałam okazję się zważyC (bo ja w domu wagi nie mam) i masakra ważę o 7kg więcej. Z 53 na 60. grubo poszłam
K
karolina1978
Gość
Jagmar no to narazie chyba jestes rekordzistka,ale nie przejmuj sie ja startowalam z 60
lilou83
Napisałam ci wiadomość. Nie dostałaś?
nic nie dostałam,zobacz w "wysłane" czy wysłałaś i czy do mnie
nie wiem czy ja faktycznie tyle jam i nie zdaje sobie z tego sprawy czy zbieram wodę. Dzisiaj miałam okazję się zważyC (bo ja w domu wagi nie mam) i masakra ważę o 7kg więcej. Z 53 na 60. grubo poszłam
jagmar to woda sie zbiera po porodzie wszystko z siebie spuścisz hehe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama