reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Kurcze to ja mam na odwrót bo ważę 61 przy 172cm,a wyglądam jak hipopotam może nie taki wielki ,ale zawsze.Ja się strasznie obtłuszczam szczególnie brzuch.Jeszcze przed urodzeniem dziewczynek ważyłam 53 kg tyle samo co moja bratowa,mamy tyle samo wzrostu,ona wyglądała przy mnie jak koścotrup,a ja miałam ciało tzn, brzuszek,cycuszek i udko.
No,ale w ciąży to soooobie przytyłam,aż wstyd sie przyznać- nie powiem,no i waga 53kg nigdy nie powróciła...ale co tam.Za to teraz pewnie będę ważyć ze 100 kg.KTO ZE MNĄ?
dlatego ja nigdy nie patrze na wagae , a na to co w lustrze widze i po ubraniach i rozmiarach
ja przy mojej wagdze nosze ( teraz to juz nosilam eheh ) S , a czasami XS !! nikt napewno by nie powiedzial
takze nie ma co sie nprzejmowac najwazniejsze to jak my sie czujemy i czy sie sobie podobamy
nie no do 100kg to nie przytyjesz bez przesady ))
Ja zamiast przytyć, to schudłam ostatnio i zrobiłam się wybredna w wyborze jedzenia Na szczęście koleżanka mnie pocieszyła, że też tak na początku miała, a moja mama dodała, że jak była ze mną w ciąży to też schudła najpierw bardzo, a w ogóle przytyła tylko 8 kg., więc może nie będę beczułką
moze tez malo przytyjesz ?? fajnie )
A moze wogole sie nie wazmy do konca ciazy.Zamknijmy ten watek i z grzywki.;-)
oooo jestem za )
elifit
Moderatorka
ja się w domu nie ważę, tylko u lekarza. W szpitalu miałam 64 kg a więc wróciły mi kiloski sprzed dolegliwości pierwszo-trymestrowych
Justyś1985
Ja w 8mym ważyłam 50, w 12tym 49, w 16tym- 50,5, zobaczymy ile teraz przywaliłam
lilou83
Ja przytyłam w miesiąc ponad 4 kg, pewnie znowu mi się woda w organizmie zatrzymuję, już się cieszę bo znowu będę wyglądać jak spuchnięty świniak
taaak se tłumacz....
ale ja też sobie zacznę tak tłumaczyć lepiej się człowiekowi robi
elifit
Moderatorka
ja ważę 64 kg. Przed ciążą było 63 kg, w I trymestrze schudłam 3 kg i mi wróciło. Cieszę się bo tylko brzuch mi rośnie, taka piłka a ramiona, uda i tyłek szczuplejsze niż przed ciążą. Zabbon dotyczący brzucha się sprawdził bo będę mieć chłopaka.
reklama