maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Marysia: 2 lata 2 m-ce
waga 14kg
wzrost 94cm
waga 14kg
wzrost 94cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tunczyki moj Kuba w Polsce schudl 3 kg, mial straszna biegunkę:-(
bylam z Nim u lekarza, malo w szpitau nie wyladowaliśmy. I pozniej nadrobil jak apetyt wrocil wiec moim zdaniem nie masz sie czym przejmować;-) wiadomo jakby chudla ciagle to wtedy tak ale jak na razie wedlug mnie jest ok
Ja tez sie balam o Kube bo 3 kg u takiego dziecka to duzo, nozki mial jak przecinki:-( jak wrocilam to mąż sie przerazil
obecnie wazy 14 kg i ma 99 cm:-)
Dziunka a czy Ty juz robilas jakies badania Asi zwiazane z jej waga i postura?? Co mowi Twoja pedistra na jej budowe...bo przeciez Ty jestes szczupla, Julci zdjecia tez widzialam wiec Asia troszke od WAs sie rozni...
To podobnie jak u nas Vicky...ja do strasznych chudzinek nie naleze ale przy wzroscie 175 waze ok63-64 kg po cioazy wiec nie jest zle...a jednak Vicky taki tluscioszek troche![]()