reklama
Kurcze, teraz widzę że napisałam że Asia miała 60 cm przy urodzeniu, ale nie, miała 59 ;-)
Wiesz, no ja patrzę trochę dalej, żeby po prostu nie była z niej grubaska za 2 lata;-)
Czyli masz te same obawy co ja....:-(
Dziś byłyśmy u endokrynologa i Martysia została zmierzona - ma obecnie 89 cm i ważyła 15200, ale w pełnym pampersie ;-) i ubraniu! czyli od listopada urosła 5cm. pan dr powiedział, że absolutnie nie ma się do czego przyczepić ;-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
To super Martysia ma po prostu taką budowę- śliczne zdjecie w sygnaturce
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Wczoraj mój S. stwierdził, że Marysia jest ciężka..więc ją dzisiaj zmierzyłam i zważyłam - tak z ciekawości..
Więc na dzień dzisiejszy:
waga 14,6kg
wzrost 98cm;-)
Więc na dzień dzisiejszy:
waga 14,6kg
wzrost 98cm;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
No właśnie,ja założyłam Marysi dżinsy, a tu woda w piwnicy;-)..Myślałam, że jak jest bez pampersa, to spodnie będą ok, a tu niespodzianka..
wow ale te Wasze dzieciaczki wysokie
musze zmierzyc moja panne ale mysle ze na pewno tyle nie ma:-( wiem jedynie ze wazy 14.5kg bo to staram sie kontrolowac...ale po chorobie znow zaczela wiecej jesc wiec pewnie troszke jej sie przytyje
musze zmierzyc moja panne ale mysle ze na pewno tyle nie ma:-( wiem jedynie ze wazy 14.5kg bo to staram sie kontrolowac...ale po chorobie znow zaczela wiecej jesc wiec pewnie troszke jej sie przytyje
reklama