reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Kurcze, teraz widzę że napisałam że Asia miała 60 cm przy urodzeniu, ale nie, miała 59 ;-)

Wiesz, no ja patrzę trochę dalej, żeby po prostu nie była z niej grubaska za 2 lata;-)

reklama
Dziś byłyśmy u endokrynologa i Martysia została zmierzona - ma obecnie 89 cm i ważyła 15200, ale w pełnym pampersie ;-) i ubraniu! czyli od listopada urosła 5cm. pan dr powiedział, że absolutnie nie ma się do czego przyczepić ;-)

Wczoraj mój S. stwierdził, że Marysia jest ciężka..więc ją dzisiaj zmierzyłam i zważyłam - tak z ciekawości..
Więc na dzień dzisiejszy:
waga 14,6kg
wzrost 98cm;-)

Wysoka dziewczynka :-)

Ja się wczoraj ostro zszokowałam jak okazało się że pidżamka która tydzień temu była w sam raz jest za mała:baffled: muszę ją dziś zmierzyć.

Igor na dzień 13 marca 2012 waży 15,5 kg a wzrostu ma 92cm. Jak się go rozbierze to wygląda jak kulturysta.:-D-taki jest umięśniony.

wow ale te Wasze dzieciaczki wysokie :tak::tak::tak:

musze zmierzyc moja panne ale mysle ze na pewno tyle nie ma:-( wiem jedynie ze wazy 14.5kg bo to staram sie kontrolowac...ale po chorobie znow zaczela wiecej jesc wiec pewnie troszke jej sie przytyje:zawstydzona/y:

reklama
Do góry