reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Kurcze, teraz widzę że napisałam że Asia miała 60 cm przy urodzeniu, ale nie, miała 59 ;-)

Wiesz, no ja patrzę trochę dalej, żeby po prostu nie była z niej grubaska za 2 lata;-)

reklama
Dziś byłyśmy u endokrynologa i Martysia została zmierzona - ma obecnie 89 cm i ważyła 15200, ale w pełnym pampersie ;-) i ubraniu! czyli od listopada urosła 5cm. pan dr powiedział, że absolutnie nie ma się do czego przyczepić ;-)

Wczoraj mój S. stwierdził, że Marysia jest ciężka..więc ją dzisiaj zmierzyłam i zważyłam - tak z ciekawości..
Więc na dzień dzisiejszy:
waga 14,6kg
wzrost 98cm;-)

Wysoka dziewczynka :-)

Ja się wczoraj ostro zszokowałam jak okazało się że pidżamka która tydzień temu była w sam raz jest za mała:baffled: muszę ją dziś zmierzyć.

Igor na dzień 13 marca 2012 waży 15,5 kg a wzrostu ma 92cm. Jak się go rozbierze to wygląda jak kulturysta.:-D-taki jest umięśniony.

wow ale te Wasze dzieciaczki wysokie :tak::tak::tak:

musze zmierzyc moja panne ale mysle ze na pewno tyle nie ma:-( wiem jedynie ze wazy 14.5kg bo to staram sie kontrolowac...ale po chorobie znow zaczela wiecej jesc wiec pewnie troszke jej sie przytyje:zawstydzona/y:

reklama
Do góry