reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
mama chyba po rodzicach;) albo po dziadku meza, On byl podobno wysoki;)
ale widze wlasnie, ze jego imiennik tez taki wysoki:-)
Kubus naprawde jest bardzo wysoki, widze to jak sie spotykam z dziewczynami majace dzieci starsze od Kuby o rok, kilka msc to Kuba i tak najwyzszy:tak: no ale niech tak bedzie, ciekawe ile bedzie mial jak bedzie juz dorosly, obstawiam okolo 190 hehe;)

mama chyba po rodzicach;) albo po dziadku meza, On byl podobno wysoki;)
ale widze wlasnie, ze jego imiennik tez taki wysoki:-)
Kubus naprawde jest bardzo wysoki, widze to jak sie spotykam z dziewczynami majace dzieci starsze od Kuby o rok, kilka msc to Kuba i tak najwyzszy:tak: no ale niech tak bedzie, ciekawe ile bedzie mial jak bedzie juz dorosly, obstawiam okolo 190 hehe;)

Wiedzę, że i Twój Kuba należy do wyższych dzieci i nawet data urodzenia podobna:-D. Nie wiem po kim mój mały wdał się w zrost, bo ja jestem średniego wzrostu <160cm> i mój T też nie należy do wysokich <175cm>. Może w rodzinę męża się wdał bo tam panowie mają po 180/196 cm:-). Ale za dużym też nie dobrze być.

fanta wiadomo, ze za duzym tez nie dobrze ;) ale na razie jest ok, jest wysoki wiem ale podoba mi sie to ;) duzy chlopczyki sa:tak: a Moj chyba troszke starszy z tego co patrze na suwaczki, ma 4 tyg i 1 dzien a Twoj 1 tydzien i 4 dni, w sumie podobnie hehe:D
ja mam 172cm, maz ma 184 wiec do niskich nie nalezymy;-)
a dziadek meza mial 190 chyba czy cos w tym stylu:-)
pozyjemy, zobaczymy:tak:

Wow! Ale te wasze dzieciaczki sa duuuze!
Alan dawno nie wazylam u dr, bo szczepienie przelozone z grudnia na kiedys...
Na domowej wadze wazy ok 10kg a wzrostu ma ok 82cm...kurdupelek maly ;)

oj jeszcze się nie szczepiliście po tej ospie??
my też w grudniu przechodziliśmy
a szczepiliśmy się 3 tygodnie temu Igor waży 10,800
wiec też nie jest strasznie duży

Ala na oko (czyli na domową wagę waży jakieś 11), nie wiem ile ma wzrostu. My teraz w przyszłym tygodniu spróbujemy zaszczepić na 6w1 żeby chociaz to było w terminie. A odrę/świnkę/różyczkę nadal odkładam tym bardziej że w przychodni nie mają teraz priorixu.
Jeszcze Pneumokoki ostatnie nas czekają w tym roku.

reklama
Do góry