reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

Mary no u nas ciuszki na 74 są akurat jesli chodzi o rękawki, a z 86 wystarczy rękawki na cm podwinąć i też jest ok. Spodnie na 74 są w sam raz. Ale moja to ma te 74 bo tak z pomiarów ostatnich wynika, choć jak ja ją dziś zmierzyłam to jest 76. Więc chyba mam ciuszki dla grubasków bo u nas na wszerz nic nie idzie:-p

reklama
kasiula, swietnie ta liste zrobilas i domyslam sie,ze musialasz watek przejsc wszerz i wzdluz. podziwiam i wspolczuje. dodam tez, ze w sondzie glosowalam na pozostawienie bez zmian, to jednak stwierdzam,ze lista jest bardzo przydatna,a przeciez nikomu nie przeszkadza

Weri moja Mariczka mając 8,5 ważyła 7330 i to i tak już był skok w górę na siatce centylowej :) taka uroda po prostu, bo rozwija się super

reklama
hmmmm pawel majac 8m mial ponad 8 :| i to niepokoi lekarkę ze malo ;/ niby urodzil sie 4150g wiec moze temu ... sama nie wiem ;/ no ale mamy skierowanie do poradni schorzeń somatrycznych

kasiiula to zart? ponad 8kg w tym wieku to za malo? znam maluszka ktory w roczek mial 10kg i jest super chlopak, zywy, dobrze sie rozwija, zreszta twojemu pawelkowi tez niczego nie brakuje;)

Do góry