reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
No to wychodzi po 250g na miesiąc - tak przybiera mi Joasia więc chyba ok. Nie martw się. My też w górę zasuwamy, już w 74 a i z tego wyrastamy w trybie ekspresowym.

Wstępna lista wagowa zrobiona ... https://www.babyboom.pl/forum/dziec...a-wzrost-naszcyh-maluszkow-41367/#post5694269 ... dla zainteresowanych proszę wysyłać priv z danymi uzupełniającymi gdybym nie wyłapała wszystkich danych bo ciężko tak przejrzeć watek szczegółowo ... wiem ze kilka osób pominęłam ale były pisane wagi np: "dziś mamy 5kg" :| nie jestem w stanie liczyć ile dziecko miało akurat wtedy wiec u niektórych jest mało danych albo wcale ich nie ma .... no ale jeżeli mają chęć to uzupełnimy ;] ... jakby jakieś uwagi do listy tez proszę priv
U nas wszystko sie zgadza :tak:
Swoją drogą ciekawa jestem ile teraz Vi od Kamci wazy skoro na 5 m-cy miała 9400...
Póki co to chyba medal giganta dzierży Sonia :zawstydzona/y::-D

U nas wszystko sie zgadza :tak:
Swoją drogą ciekawa jestem ile teraz Vi od Kamci wazy skoro na 5 m-cy miała 9400...
Póki co to chyba medal giganta dzierży Sonia :zawstydzona/y::-D
pozwoliłam przeniesc tu bo pewnie bedzie dyskusja :)

tak racja Sonia duza babka :) ale mysle ze mamulicy Kubuś przebił :)
ciekawe tak wogole co z Mamulica:) na nk pisze moze ktos ma kontakt ? co u Kubusia i wogole? :)

pozwoliłam przeniesc tu bo pewnie bedzie dyskusja :)

tak racja Sonia duza babka :) ale mysle ze mamulicy Kubuś przebił :)
ciekawe tak wogole co z Mamulica:) na nk pisze moze ktos ma kontakt ? co u Kubusia i wogole? :)
SPOKO...
No tak, Kubuś zawsze był duży,...
Już kiedys dziewczyny pytaly o mamulice. Ja w każdymr razie nie mam z nią kontaktu. Moze któreś z "bisówek" ...? ;-)
Tylko ja teraz jestem jeszcze ciekawa czy jakis maluszek jest tez wyższy od Soni... i ma wiecej niz 78cm... :blink:

SPOKO...
Już kiedys dziewczyny pytaly o mamulice. Ja w każdymr razie nie mam z nią kontaktu. Moze któreś z "bisówek" ...? ;-)
Tylko ja teraz jestem jeszcze ciekawa czy jakis maluszek jest tez wyższy od Soni... i ma wiecej niz 78cm... :blink:

78 cm???uhahahahahahahahahaha ale to juz bylo, wszystko juz za nami... 83 :pPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP (tatus ma 203 cm... ups)

SPOKO...
mary a wysokosci sama mierzysz??? kurde u mnie nie mierzyli wcale od porodu :/ i zastanawia mnie jak to zrobic...
miesiac temu mial stycznosc z chłopcem o miesiac straszym to taki sam mniej wiecej chociaz Paweł szczuplejszy i na pierwszy rzut oka wydawac sie mogło ze jest wyzszy

78 cm???uhahahahahahahahahaha ale to juz bylo, wszystko juz za nami... 83 :pPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP (tatus ma 203 cm... ups)
no no no to ja jutro bede mierzyc Pawła zobaczymy ile on ma :D

reklama
łłłłłoooo jeeezuuuuu :szok::-D

mary a wysokosci sama mierzysz??? kurde u mnie nie mierzyli wcale od porodu :/ i zastanawia mnie jak to zrobic...
miesiac temu mial stycznosc z chłopcem o miesiac straszym to taki sam mniej wiecej chociaz Paweł szczuplejszy i na pierwszy rzut oka wydawac sie mogło ze jest wyzszy

no no no to ja jutro bede mierzyc Pawła zobaczymy ile on ma :D
ostatnio mierzeyla lekarka ale jak sama wczesniej to robilam to tez sie zgadzalo biorac za granice bledu +- 2cm
No wiec mozesz mierzyc na plasko tzn głowke dostawiasz np do sciany i wyciagasz delikatnie nozki i zaznaczasz pkt tam gdzie pieta.
2 metoda to kawalkami - od glowy do lopatek, od lopatek do dupki itd....

Do góry