Zgadzam się z Andrzeliką - Mim ma rację, faktycznie jak będziemy tak mówiły głośno że tu za dużo tu za dużo, tu i tam źle to faktycznie przestaniemy być atrakcyjne. Choć ja w sobie nie widzę za grosz atrakcyjności
Trzeba myslec pozytywnie
Pamietam ze siedzac w domu z dzieckiem, w niemodnych ciuchach wiele mam czuje sie nieatrakcyjnie. Ale mozna to zmieniac na wiele sposobow. Robic cos milego dla wlasnego ciala - kąpiele z pianą, malowanie paznokci, wizyty u fryzjera czy kosmetyczki. Cokolwiek co poprawia nam nastroj aby dobrze sie czuc z macierzynstwem.
Ja najgorzej czuje sie rano, jak wstane z lozka i przypadkiem zobacze siebie w lustrze. Ale gdy sie ogarne, zrobie makijarz i zaloze cos wygodnego i ladnego od razu jest mi lepiej.
A dodam jeszcze ze idac ulica bardzo czesto ogladam sie za ciężaróweczkami albo mami z wózkami myslac sobie że doskonale wyglądaja. A macierzynstwo ani trzoszke nie odbiera im uroku
Zeby inni widzieli w nas atrakcyjnosc trzeba w nia wierzyc i sie do niej poczuwac.
Wiecie co jest fajne?
Profesjonalne sesje zdjeciowe dla ciężarnych. Te fotki ktore widzialam wygladaja naprawde sexi.
3mam kciuki za Was dziewczyny abyscie sie czuły rewelacyjnie i piękne w ciąży
Ostatnia edycja: