reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Merko głowa do góry, ja już doszłam do stówki, ale najważniejsze, to kochać siebie i w takiej formie... :happy:

reklama
ja obserwując swoje ciało to na razie niczego się nie dopatrzałam zero rozstępów i cellulitu mam nadzieję że rozstępy się nie pojawią moja mama urodziła 6dzieci i do tej pory nie ma rozstępów ;-)

mim ma racje jeśli my będziemy swoje wady mówić i dostrzegać inni też zaczną, trzeba akceptować swoje ciało to najlepsze co może być dzięki temu jesteśmy postrzegane jako atrakcyjne, nie ważne ile się waży, moja mama też ma sporą wagę a nie przejmuje się tym, mój tato jest o nią zazdrosny, bo ma ona adoratorów :p i mówią, że taką JOLKE to by chcieli mieć hehe :)

Zgadzam się z Andrzeliką - Mim ma rację, faktycznie jak będziemy tak mówiły głośno że tu za dużo tu za dużo, tu i tam źle to faktycznie przestaniemy być atrakcyjne. Choć ja w sobie nie widzę za grosz atrakcyjności

Ja waże teraz 53 kg, ale mam straszne rozstepy wsumie juz po pierwszym dziecku ogromne mi zostaly zwlaszcza na piersiach bo normalnie mam miseczka male A wiec prawie plaska jestem a w ciazy mam taki cyc ze moglabym kogos zabic jednym cyckiem :D wiec mam rozstep na roztepie dolem brzucha mam mase rozstepow jeszcze ale wsumie sie tym tak nie przejmuje bo są w malo widocznych miejscach ktore najczesciej sa zakryte :)

reklama
Do góry