reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

laski po wizycie u gina:d hehe smiac mi sie chce bo mam na wadze+10kg:D hehehe polozna mowila zebym olala bo wygladam super, a gin sie smial ze przede mna 3 miechy jeszcze a ja zaszalalam:d heheh no co zrobic:d moze az tak mi nie skoczy w III trym;)

reklama
Gabryś-te wszystki odpicowane dziewczyny nie są w ciąży i dlatego są szczupłe :) jeszcze schudniemy i tak samo będą podziwiać nas inne ciężarne, dla twojego faceta na pewno jest ważniejsze to, że masz dodatkowe kilogramy i dzidzie którą mu urodzisz i jest z tego powodu dumnny niż to gdybyś była szczuplutką nastolatką bez dania mu zostać ojcem. Mój mąż jest dumny, że mam brzuszek ja mam wielki, a on i tak mówi, że mały dla niego jest ważne to, że urodzę mu dziecko wie, że przez to moja figura jest inna to normalne, on mówił zawsze, że jakbym miała nawet niewiadomo jaką wagę by mnie kochał :) fakt faktem by patrzał pewnie wtedy za chudymi, ale najważniejsza jest miłość.

Zresztą nam dziewczyną nie zdarzyło się obejrzeć za przystojnym facetem :) przecież to nie zdrada, no chyba, że ktoś nachwalnie na każdą babę się patrzy i się ślini :p

Kasiente- ja też 10kg na plusie, a może już więcej, bo ponad tydzień temu byłam na wizycie, a ciągle jem :p

Mirelka-ja tam się akceptuje taka jaka teraz jestem :) mnie tam to nie przeszkadza, kiedyś mój mąż zażartował przed ciążą, że mam tyłek jak szynki, a ja mu odpowiedziałam nie jeden facet chciałby takie mieć u swojej kobiety i nie jeden na nie patrzy ty wiesz jak się obraził :p to jest zazdrośnik a skoro taki jest i nie bardzo lubi jak ubieram mini i pokazuje co nieco to pewnie dlatego, że nie chcę żeby inni faceci podziwiali moje kształty, gdybym mu się nie podobała byłoby mu to obojętne.

Ehhh ja jestem "aż" 1kg do przodu... czyli de facto ja nic nie przytyłam, tylko tyle co dzidzia z wodami waży. A termin mam na 2 listo. Ważę teraz 59 kg.

Ostatnia edycja:
Myślę, że nie ma co się wagą przejmować. I tak najbardziej teraz zaczniemy przybierać, razem z naszymi dziećmi :) Najważniejsze, żeby organizm w jak najlepszej kondycji utrzymać.

kasiente no ja tez mam taka nadzieje, ze az tak nie przybiorę w III trym. Może po prostu jedne tyją głównie w III trym, a inne równomiernie przez całą ciażę. Ale sie łudzę, co?:sorry2:

nimfii - jasne, ze tak :) podaj może jakies adresy czy coś, w których są jakieś sensowne ciuchy :)

andrzelika - masz racje, i ciesze się, że mogę tu z wami o tym pogadac, bo odrazu lepiej sie czuje, i czujee sie napewno bardziej atrakcyjna - chocby minimalnie :)

anek - :O zazdroszcze!

reklama
anek- to ty wogóle brzucha chyba nie masz ;P czekał będzie 7 miesiąc to ci wyskoczy, ale pewnie i tak więcej niż 5 kg do końca nie przytyjesz ;)
duszek*- też dużo nie przytyłaś
Lekarze mówią, że najlepiej maks 15 kg przytyć, a lepiej być na plusie 10kg do porodu :p
Margana dobra teza :) ale i tak każda z nas przytyje jeszcze z 3 kg najmiej, bo dzidzi do porodu urośnie i wody i łożysko to się uzbiera, ja to mam już +10kg to dojdzie mi do 20kg jak nie lepiej :p

A co tam raz w zyciu można więcej przytyć, chociaż dziwne to, bo nigdy nie ważyłam więcej niż 62kg i to jedząc tak samo, a może teraz szybciej przybieram na wadzę, bo mniej ruchu mam, ale boje sobie pozwolić na niego, bo nie chcę ryzykować.

Do góry