reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

Ja jak narazie przytyłam 3,5 kg w sumie tak w sam raz. Jesli chodzi o kremiki to narazie uzywam musteli i jak dla mnie bardzo fajny ten kremik jest tylko ze tak cena faktycznie neiciekawa.

reklama
U mnie niestety aż 9 na plusie:zawstydzona/y: Moja gin. na ostatniej wizycie powiedziała mi ze chyba oszalałam:shocked2: Ale ja nic nie poradze na to ze tak tyje...myśle ze przyczyniło sie troche tez to ze od 6 tyg ciązy siedze w domu,mniej ruchu chociaz przy mojej Amelce to nie da sie wysiedziec.W pierwszej ciąży przytyłam 18kg i pewnie teraz tez tyle bedzie.Chociaz staram sie jesc wiecej owoców,słodyczy prawie nic to i tak tyje:wściekła/y:

ja się nie ważyłam, ostatni raz m-c temu i było 1 kg - 2 kg do przodu, ale widzę, że mi się przybrało, więc na pewno teraz jest więcej - dowiem się w poniedziałek na wizycie :-D

ja 11kg na plusie i co mam powiedzieć :p stwierdziałam, że chyba zaczne jeść owoce i warzywa chleb ciemny i zero cukru i przyjemnośći, bo nie długo będę jak maciora...

moja kuzynka nie wiem ile przytyła w czasie ciąży, ale odżywiała się zdrowo, dużo owoców, warzyw i urodziła synka 4200, mnie to chyba by rozerwało, sama się mała nie urodziłam bo równiutkie 4 kg,

A mój 4300 i tez go naturalnie teściówka urodziła a ja 3700 ciekawe ile Martynka nabierze aby nie za dużo bo jak ja ją potem wypchnę..:-D

reklama
u mnie 6kg na + na wadze u gina a w domu nago 5+.Już się nie przejmuję.Trudno ile będzie tyle będzie,przynajmniej nie mam na sumieniu,ze się objadam,bo jem, tyle ile przed ciążą,a nawet mniej.

Do góry