reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w czasie ciąży oraz powrót do formy po niej :-)

mam nadzieję, że mi po porodzie uda się zrzucić te kilogramy co przybrałam w ciąży... Bo kiepsko się będę czuć, a nie chcę mieć złej samoceny o sobie, że jestem gruba.

reklama
Bryszka ja też mam ciągle taką nadzieję, ze tych z przed ciaży też sie pozbędę;-)

andrzelika dzieki, ale przed ślubem byłam na prawde sporo szczuplejsza i to niestety widać:baffled: Jak poznałam mojego męża 7 lat temu to ważyłam 54kg, w dniu ślubu 58, a teraz jest juz 77:szok:
Ja tez właśnie źle sie czuje z taką wagą, dlatego bardzo bym chciała to zrzucić. Niestety mam tendencję do tycia po mamie i jak sie nie pilnuję to tyję szybko:-(

Andrzelika - ja też wierzę, że po rozwiązaniu uda nam się zgubić zbędne kilogramy :-D
Niezależnie od tego i tak jesteśmy piękne i tego trzymajcie się!!!

Poza tym zazdroszczę Wam tych siedemdziesięciu czy osiemdziesięciu kilogramów na wadze - ja dobiłam do 100.................. :zawstydzona/y: (niestety....)

Margana- moja mama też ma nadwage a ja jej figury i jak po porodzie nie zadbam o siebie to niestety zostanie mi ta nadwaga :/

Mim- wierzę, że ci się uda trzeba tylko silnej woli, będziemy się wspierać założymy kącik jak się odchudzić po ciąży :) ja przyznam, że stosowałam dietę białkową i schudłam 4 kg w miesiąc i jadłam dużo, polecam nie odczułam efektów ubocznym ;)

pepsi- ty chudzinko nie załamuj nas :p

pepsi-a ja 10/11kg na plusie :p u ciebie można powiedzieć,że dziecko, wody płodowe i łożysko wchodzi w wage :p hehe

pepsi to zapewne niewiele kg ci przybedzie do samego konca. ja w pierwszej ciązy startowalam z 51-51kg i skonczylam na 61kg ktore spady ze mnie zaraz po porodzie ;)

reklama
Do góry