D
dziunka24.
Gość
A ja codziennie wcinam wafelki familijne i jakies dobre ciasta i mam w nosie wage do wakacji daleko ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie zostało 6kg do wagi sprzed ciąży. No ale był Mikołaj i czery reklamówki słodyczy więc Adaś nie może sam tyle zjeśc ;-)
Boże też zaczęłam je jeść i jak narazie ok ale mi się strasznie chce czekolady mam ślinotok normalnie na jej widok a jeść za bardzo jej nie mogę normalnie katorgaA ja codziennie wcinam wafelki familijne i jakies dobre ciasta i mam w nosie wage do wakacji daleko ;-)
Boże też zaczęłam je jeść i jak narazie ok ale mi się strasznie chce czekolady mam ślinotok normalnie na jej widok a jeść za bardzo jej nie mogę normalnie katorga
i nic nie podjesz?? bo ja z rana to czasem zjem ciacho z czekoladą ale nie mogę się powstrzymaćTo przezywasz to samo co ja najgorsze sa te talerze Julki ze slodyczami przezywam tortury