reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie ma za co, ja tam jestem bardziej za tymi pierwszymi, te drugie nie zdaly u mnie rezultatu (ale moze mialy troche nizszy stan niz te z allegro i to pewnie dlatego).

udalo mi sie zwazyc przed porodem :confused2: przytylam w sumie 20 kg (a polanowalam 12 :zawstydzona/y:), 4 dni po porodzie bylo - 8kg, po kolejnych dwoch dniach, gdy zeszla opuchlizna z nog - kostki i stopy mialam jak banie, nadmuchane do granic mozliwosci, kolejne - 4kg, potem znowu - 2kg. w sumie do wagi sprzed porodu zostalo 6, ale chcialabym z 8. tylko,ze mama przyjechala i za bardzo sie rozpuscilam i jeszcze caly czas mam ochote na slodkie :zawstydzona/y::sorry: musze uwaznie obserwowac wage i sie zmobilizowac.

i jestem naprawde zadowolona,ze nie mam ani jednego ciazowego rozstepu,a nawet te przed ciazowe znladly przez to ciagle masowanie i kremy:tak: teraz jeszcze musze popracowac nad brzuchem, bo niestety flaczek :sorry:

Nie ma za co, ja tam jestem bardziej za tymi pierwszymi, te drugie nie zdaly u mnie rezultatu (ale moze mialy troche nizszy stan niz te z allegro i to pewnie dlatego).

dziunka a Ty juz stosujesz te majtasy? bo tez sobie chce takie zakupic tylko ze slyszalam ze to dopiero po pologu mozna? ja to bym sie juz teraz skusila:-D

reklama
A ja tak nieskromnie chciałam zapytać: czy teraz ze swoim -21,5 kg jestem na podium w traceniu wagi??? Bo wcześniej byłam na podium z kg do przodu i teraz mi odznaczeń brakuje:-D:cool2:

mysle ze tak, ale pamietaj ze masz kilka tyg do przodu a jak siedzialam ci na ogonie w przybieraniu na wadze tak ci siedze i w traceniu wagi :-D:-D:-D

Do góry