no to pochwalew sie moja waga...76,4kg..wiec przed ciaza bylo 56kg...no to mam na plusie 20kilo wiecejja tak dalej pojdzie przez calych 6 tygodni to jeszcze z piec kilo albo i wiecej...rany...jak ja to zrzuce z siebie po porodzie,jak moje malenstwo wazy tylko 2 kilogramki terazmusze powoli szukac cud dietki albo niewiem co
reklama
anja damy rade ja mam 10 kilo wiecej niz ty hehehe i sie na razie nie przejmuje. zobacze po 2 miesiacach od porodu, jak juz bedzie mozna cwiczyc jak wyglada moja waga. bo chudnie sie ponoc duzo jak sie karmi piersia (piersiami)
Ja mam 12,5 kg na plusie.
Mam nadzieję, że skończy się na 14....a miałam nadzieję na poczatku ciaży, ze przytyję max 12 kg....
Mąż na mnie krzyczy "No gdzie? No gdzie? No gdzie Ty widzisz te kilogramy ? Bo ja prócz brzucha piłki ich nigdzie nie widzę ! Widocznie taka Twoja uroda, w środku dziecko tyle waży, krew, wody itd i stąd te 12 kg...."
Mam nadzieję, że skończy się na 14....a miałam nadzieję na poczatku ciaży, ze przytyję max 12 kg....
Mąż na mnie krzyczy "No gdzie? No gdzie? No gdzie Ty widzisz te kilogramy ? Bo ja prócz brzucha piłki ich nigdzie nie widzę ! Widocznie taka Twoja uroda, w środku dziecko tyle waży, krew, wody itd i stąd te 12 kg...."
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
nic nie zrobimy teraz z tymi wagami.... jakos sobie pozniej poradzimy ;-)
AniaSm
Fanka BB :)
dopiero po porodzie okaże się która ile musi zrzucić , przecież oprócz dziecka pozbędziemy się łożyska ,wód płodowych itp.
głowa do góry :-)
głowa do góry :-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
jak podgladalam np wrzesien to dziewczyny dosc szybko wage zrzuciły
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
jak podgladalam np wrzesien to dziewczyny dosc szybko wage zrzuciły
jak moja ciotka mogla zrzucic ponad 30kg w 3 miesiace to ja tez zrzuce :-):-):-)
Ja waże 65 kg w sumie 10+ 168 wzrostu i 95 w brzuszku. Poprzednio przytyłam 12, ale urodził się 11 dni przed terminem i była inna waga wyjściowa startowałam od 52. Wiadomo z tym zżuceniem to różnie jest ja jak przyszłam do domu to miałam tylko 5 kg mniej a w szpitalu mi się wydawało ,że będzie więcej no i w końcu widziałam swoje stopy. Po miesiącu ważyłam tyle co przed ciążą , a potem jeszcze schudłam ale to już za chudo było 48 kg .
AniaSm
Fanka BB :)
najważniejsze że można wrócić do wagi sprzed :-) i tego się trzymajmy , grunt to pozytywne myślenie :-)Ja waże 65 kg w sumie 10+ 168 wzrostu i 95 w brzuszku. Poprzednio przytyłam 12, ale urodził się 11 dni przed terminem i była inna waga wyjściowa startowałam od 52. Wiadomo z tym zżuceniem to różnie jest ja jak przyszłam do domu to miałam tylko 5 kg mniej a w szpitalu mi się wydawało ,że będzie więcej no i w końcu widziałam swoje stopy. Po miesiącu ważyłam tyle co przed ciążą , a potem jeszcze schudłam ale to już za chudo było 48 kg .
reklama