reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

no to pochwalew sie moja waga...76,4kg..wiec przed ciaza bylo 56kg...no to mam na plusie 20kilo wiecej:shocked2:ja tak dalej pojdzie przez calych 6 tygodni to jeszcze z piec kilo albo i wiecej...rany...jak ja to zrzuce z siebie po porodzie,jak moje malenstwo wazy tylko 2 kilogramki teraz:shocked2::szok:musze powoli szukac cud dietki albo niewiem co:-D

reklama
anja damy rade :) ja mam 10 kilo wiecej niz ty hehehe i sie na razie nie przejmuje. zobacze po 2 miesiacach od porodu, jak juz bedzie mozna cwiczyc jak wyglada moja waga. bo chudnie sie ponoc duzo jak sie karmi piersia (piersiami) :)

Ja mam 12,5 kg na plusie.
Mam nadzieję, że skończy się na 14....a miałam nadzieję na poczatku ciaży, ze przytyję max 12 kg....

Mąż na mnie krzyczy "No gdzie? No gdzie? No gdzie Ty widzisz te kilogramy ? Bo ja prócz brzucha piłki ich nigdzie nie widzę ! Widocznie taka Twoja uroda, w środku dziecko tyle waży, krew, wody itd i stąd te 12 kg...."

Ja waże 65 kg w sumie 10+ 168 wzrostu i 95 w brzuszku. Poprzednio przytyłam 12, ale urodził się 11 dni przed terminem i była inna waga wyjściowa startowałam od 52. Wiadomo z tym zżuceniem to różnie jest ja jak przyszłam do domu to miałam tylko 5 kg mniej a w szpitalu mi się wydawało ,że będzie więcej no i w końcu widziałam swoje stopy. Po miesiącu ważyłam tyle co przed ciążą , a potem jeszcze schudłam ale to już za chudo było 48 kg .

Ja waże 65 kg w sumie 10+ 168 wzrostu i 95 w brzuszku. Poprzednio przytyłam 12, ale urodził się 11 dni przed terminem i była inna waga wyjściowa startowałam od 52. Wiadomo z tym zżuceniem to różnie jest ja jak przyszłam do domu to miałam tylko 5 kg mniej a w szpitalu mi się wydawało ,że będzie więcej no i w końcu widziałam swoje stopy. Po miesiącu ważyłam tyle co przed ciążą , a potem jeszcze schudłam ale to już za chudo było 48 kg .
najważniejsze że można wrócić do wagi sprzed :-) i tego się trzymajmy , grunt to pozytywne myślenie :-)

reklama
ja wczoraj u gina odnotowałam +14kg. Stwierdził, że pewno dobiję do wagi z poprzedniej ciąży czyli +18kg. Wtedy zrzuciłam to i teraz będę musiałą.

Do góry