Czarna_Smoczyca, na kiedy masz termin porodu?
reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
maa821 termin na 29 sierpnia,ale mam nadzieje ze duzo juz mi nie skoczy,tyle co dzidzia przytyje
weri
ja liczac od 10 tygodnia mam 10 kilo na plusie !!!!!!!! makabra13 tygodni=10 kilo chyba troche zaduzo a nawet nie jem nie wiadomo jak pociesza mnie jedno ze kiedys schudlam 26 kilo to i teraz mi sie uda ale przeraza mnie moja waga musze szybko schudnac po porodzie bo w czerwcu za rok mam slub wiec mam tylko 7 miesiecy by zrzucic zbedne kilogramy;-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja liczac od 10 tygodnia mam 10 kilo na plusie !!!!!!!! makabra13 tygodni=10 kilo chyba troche zaduzo a nawet nie jem nie wiadomo jak pociesza mnie jedno ze kiedys schudlam 26 kilo to i teraz mi sie uda ale przeraza mnie moja waga musze szybko schudnac po porodzie bo w czerwcu za rok mam slub wiec mam tylko 7 miesiecy by zrzucic zbedne kilogramy;-)
kochana dasz rade zreszta moze masz duzo wod plodowych dzidzia duza i lozysko wiesz to sie sumuje i wychodzi ze malo co zostaje.... ja to sie obawiam tylko aby skóra mi na brzuchu nie wisiala
weri
mi po zrzuceniu 26 kilo nie wisiala nie wiem jak po ciazy powinno by tak samo bo raczej nie przytyjemy po 26 kilo(daj Boze zebysmy tyle nie przytyly:-)) wiec nie martw sie sa rozne kremy ujedrniajace ja sie bardziej boje rozstepowkochana dasz rade zreszta moze masz duzo wod plodowych dzidzia duza i lozysko wiesz to sie sumuje i wychodzi ze malo co zostaje.... ja to sie obawiam tylko aby skóra mi na brzuchu nie wisiala
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja miałam pierwsze ważenie w 6tyg więc licże tak jak lekarz,
na początku nie tyłam nic ze względu na wymioty później jak mi przeszło przytyłam 2kg po czym schudłam znów te 2kg.... więc wyszlam na 0
ale ostatnio ważąc się ważyłam +4kg zdziwiona byłam bo nawet btrzuch mi nie urósł...
ani nic....
a teraz byłam na wadze i znów mam 2kg w tył....
jednym słowem po zliczeniu przytyłam tylko 2kg.....
na początku nie tyłam nic ze względu na wymioty później jak mi przeszło przytyłam 2kg po czym schudłam znów te 2kg.... więc wyszlam na 0
ale ostatnio ważąc się ważyłam +4kg zdziwiona byłam bo nawet btrzuch mi nie urósł...
ani nic....
a teraz byłam na wadze i znów mam 2kg w tył....
jednym słowem po zliczeniu przytyłam tylko 2kg.....
laparada
ja przez weekend przytyłam 0,5 kg!!!
jeszcze 1,5 i bede ważyła tyle co przed ciążą ;-)
wg lekarza to bardzo dobre wieści, wbrew pozorom...
jeszcze 1,5 i bede ważyła tyle co przed ciążą ;-)
wg lekarza to bardzo dobre wieści, wbrew pozorom...
Matajkaa
Zaangażowana w BB
ja przytyłam 6 kg od początku...
weri
ja pare dni temu wazylam 78 kilo i az sie przerazilam a dzis 76 wiem nie ma sie czym chwalic ale taka roznica 2 kilo mniej w pare dni? z tego wychodzi ze przytylam nie 10 a 8 kilo moze jeszcze mi waga spadnie hi hi nie wiem czy nie ma na to wplywu to ze mam moze nie biegunki ale 'luzne' kupki mam tak cala ciaze boje sie ze to cos zlego... moze ktoras tez tak ma? zero zatwardzen a podobno w ciazy zatwardzenia to norma ale brzydki temat poruszylam
reklama
mamulica
Weri, ja też mam podobnie, o zatwardzeniu póki co (odpukać) mowy nie ma... I nawet mnie to dziwi, bo przed ciążą się zdażało... A teraz niezależnie czy zjem całą czekoladę czy coś, to i tak właśnie "luźna kupka"... Ja ważę właśnie 78, chociaż u lekarza było ostatnio 80...