reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
ja liczac od 10 tygodnia mam 10 kilo na plusie !!!!!!!! makabra:zawstydzona/y:13 tygodni=10 kilo:szok: chyba troche zaduzo a nawet nie jem nie wiadomo jak pociesza mnie jedno ze kiedys schudlam 26 kilo to i teraz mi sie uda ale przeraza mnie moja waga :shocked2: musze szybko schudnac po porodzie bo w czerwcu za rok mam slub wiec mam tylko 7 miesiecy by zrzucic zbedne kilogramy;-)

ja liczac od 10 tygodnia mam 10 kilo na plusie !!!!!!!! makabra:zawstydzona/y:13 tygodni=10 kilo:szok: chyba troche zaduzo a nawet nie jem nie wiadomo jak pociesza mnie jedno ze kiedys schudlam 26 kilo to i teraz mi sie uda ale przeraza mnie moja waga :shocked2: musze szybko schudnac po porodzie bo w czerwcu za rok mam slub wiec mam tylko 7 miesiecy by zrzucic zbedne kilogramy;-)

kochana dasz rade zreszta moze masz duzo wod plodowych dzidzia duza i lozysko wiesz to sie sumuje i wychodzi ze malo co zostaje.... ja to sie obawiam tylko aby skóra mi na brzuchu nie wisiala

kochana dasz rade zreszta moze masz duzo wod plodowych dzidzia duza i lozysko wiesz to sie sumuje i wychodzi ze malo co zostaje.... ja to sie obawiam tylko aby skóra mi na brzuchu nie wisiala
mi po zrzuceniu 26 kilo nie wisiala nie wiem jak po ciazy powinno by tak samo bo raczej nie przytyjemy po 26 kilo(daj Boze zebysmy tyle nie przytyly:-)) wiec nie martw sie sa rozne kremy ujedrniajace ja sie bardziej boje rozstepow

ja miałam pierwsze ważenie w 6tyg więc licże tak jak lekarz,
na początku nie tyłam nic ze względu na wymioty później jak mi przeszło przytyłam 2kg po czym schudłam znów te 2kg.... więc wyszlam na 0
ale ostatnio ważąc się ważyłam +4kg:szok: zdziwiona byłam bo nawet btrzuch mi nie urósł...
ani nic....
a teraz byłam na wadze i znów mam 2kg w tył....:sorry2:
jednym słowem po zliczeniu przytyłam tylko 2kg.....:-D

ja pare dni temu wazylam 78 kilo i az sie przerazilam a dzis 76 :confused: wiem nie ma sie czym chwalic ale taka roznica 2 kilo mniej w pare dni? z tego wychodzi ze przytylam nie 10 a 8 kilo:happy2: moze jeszcze mi waga spadnie hi hi nie wiem czy nie ma na to wplywu to ze mam moze nie biegunki ale 'luzne' kupki mam tak cala ciaze boje sie ze to cos zlego...:baffled: moze ktoras tez tak ma? zero zatwardzen a podobno w ciazy zatwardzenia to norma:zawstydzona/y: ale brzydki temat poruszylam:-p

reklama
Weri, ja też mam podobnie, o zatwardzeniu póki co (odpukać) mowy nie ma... I nawet mnie to dziwi, bo przed ciążą się zdażało... A teraz niezależnie czy zjem całą czekoladę czy coś, to i tak właśnie "luźna kupka"...:baffled::confused: Ja ważę właśnie 78, chociaż u lekarza było ostatnio 80...

Do góry