reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

ja byłam dziś na badaniu tętna i polożna kazala mi wejśc na wagę a tam... prawie 2 kg
na +... od piątku!!!!! :szok: przez pierwsze 5 miesięcy przytyłam 1,5 kg a teraz 2 kg w tydzień :szok:

reklama
leoparda ty to jeszcze musisz troszkę nadrobić :)) ja też tak miałam jak ty ale już od jakiegoś czasu waga pnie się do góry, ale na razie malutko bo tylko 2,3 kg

miałam trochę problemów osobistych (tak je nazwijmy)... a ja zawsze na stres reagowałam utratą wagi... ale dzidziuś bardzo dobrze się ma, więc to najważniejsze...
jedzenie to wpychałam na siłe (prócz czereśni... gdyby płacili mi za ich jedzenie mogłabym rzucić pracę :-p)...
ale wychodze na prostą powoli. co prawda powoli. ale jednak ;-)
już nawet powoli zaczynam dostrzegać inne kolory niż tylko czarny i szary...

hmm u mnie na razie od poczatku ciazy 3 kg na plusie... i jak na poczatku sie tym martwilam pomimo zapewnien gin ze wszystko w porzadku to od kiedy siada mi kregoslup i jakos mi ciezko... juz sie nie przejmuje :)))

Mialam na poczatku troche problemow z zoladkiem (od niedawna jest dopiero dobrze) i od poczatku ciaży przybyło tylko 2 kg,

reklama
U mnie dzisiaj po wizycie prawie 3kg na plusie w miesiąc:baffled: Czyli w sumie prawie 8:szok: Ale co tam. Szybko zrzucę:tak::-D

Pozatym tłumacze sobie ze po porządnym obiadku byłam

Do góry