reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
klaudzia napisałam dobrze + 28 kg !!
a jak sie zapisać do tego klubu?? bo ja bardzo chętnie
Jak tylko utowrzymy klub (watek) to napewno szybko do niego trafisz. :-)
mamulica
Fanka BB :)
Anadri, najserdeczniejsze gratulacje!!! Oddaję Ci żółtą koszulkę lidera. Ja 1 dzień 34 tc +23kg
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Anadri, najserdeczniejsze gratulacje!!! Oddaję Ci żółtą koszulkę lidera. Ja 1 dzień 34 tc +23kg
Mamulica czekalam na Twoj komentarz skad ja wiedzialam ze ten fakt cie ucieszy?
mamulica
Kochana, ale co Ty sugerujesz???Mamulica czekalam na Twoj komentarz skad ja wiedzialam ze ten fakt cie ucieszy?
A tak swoją drogą łaziłam dziś po empiku i tam są magnesy na lodówkę z różnymi zabawnymi hasłami. Na jednym z nich było napisane
"Boże jeśli nie jest mi dane być chudą, to przynajmniej spraw by moje koleżanki i przyjaciółki były grube"
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
:-d:-d:-d"boże jeśli nie jest mi dane być chudą, to przynajmniej spraw by moje koleżanki i przyjaciółki były grube" :-d:-d:-d
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Kochana, ale co Ty sugerujesz???
A tak swoją drogą łaziłam dziś po empiku i tam są magnesy na lodówkę z różnymi zabawnymi hasłami. Na jednym z nich było napisane
"Boże jeśli nie jest mi dane być chudą, to przynajmniej spraw by moje koleżanki i przyjaciółki były grube"
To haslo to wlasnie to co sugerowalam powinno to byc Twoja mysla przewodnia, moja napewno od dzisiaj jest
katrenki
czuje sie z tym okropnie...ale ucieszylam sie jak to przeczytalm...no i witamy w klubie....
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Pokłon składam pod poniższym tekstem......
Przerażające jest to jak bardzo on jest prawdziwy... to właśnie jest kobieca mentalność...
No moze nie tak w 100% ale jednak...
No i witam kojeną członkinie w klubie...
Po porodzie to sie dopiero zacznie konkurencja w kierunku spadkowym - OBY....
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mary ja to mam nadzieje, ze jak juz wszystkie porodzimy to tak szybko jak zaczelysmy tyc to tak szybko to zrzucimy a moze nawet i uda sie jeszcze kilka kg wiecej. No i mam nadzieje ze wszystkie sobie poradzimy bo chyba bym sie pociela jakby innym sie udalo a mi nie szczerosc...