reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

dziewczyny tą diete stosuje sie tyle czasu az osiagnie sie upragnioną wagę, pozniej zeby utrzymac tą wagę i nei przytyc trzeba bedzie raz w tygodniu robic sobei dzien taki proteinowy ... ta dieta nei est taka zła ale nie namawiam ja jednak sprobuje wiec które chętne narazie doliczyłam się dwóch :-) klaudzia i natalunia dobrze mówie ?:-)

reklama
dziewczyny tą diete stosuje sie tyle czasu az osiagnie sie upragnioną wagę, pozniej zeby utrzymac tą wagę i nei przytyc trzeba bedzie raz w tygodniu robic sobei dzien taki proteinowy ... ta dieta nei est taka zła ale nie namawiam ja jednak sprobuje wiec które chętne narazie doliczyłam się dwóch :-) klaudzia i natalunia dobrze mówie ?:-)
Ja jeszcze!!!! JA!! JA!!! :-):rofl2:
No to kiedy zaczynamy...?
Kurcze - do Barcelony 1-3marca jedziemy = nie wierze żebym tam przestrzegała.... moze któraś na mnie "poczeka"...
bardzo bardzo bardzo prosze.... :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Kurcze - do Barcelony 1-3marca jedziemy = nie wierze żebym tam przestrzegała.... moze któraś na mnie "poczeka"...

Mary ja musze sobie najpierw jadlospis ustalic i liste zakupow bo inaczej jeden dzien bede miec diete a nastepnego z braku pomyslow na obiad zrobie jakas zapiekanke czy spagetti.... no i doszlam do wniosku ze w piatek jestem zaproszona na obiad do kolezanki wiec zaczne od poniedzialku :tak:

najfajniej byłoby zacząć od poneidziałku, ale możemy chyba zrobić wyjatek i zaczniemy od czwartku co?? i może otwporzymy nowy temat ? może inne mamuski sie skuszą :-)

najfajniej byłoby zacząć od poneidziałku, ale możemy chyba zrobić wyjatek i zaczniemy od czwartku co?? i może otwporzymy nowy temat ? może inne mamuski sie skuszą :-)

Marzenko trzymajmy ten temat narazie na wadze bo i tak nie jest tu czesto odwiedzany teraz (niestety wiekszosc mamusiek to super laski:-D) a jezeli bedziemy przeszkadzac to otworze nowy i przeniesiemy wszystkie posty tam ;-) no chyba ze wszystkie jestescie za nowym watkiem to ok.

Mary Natalka co myslicie?

Mary ja musze sobie najpierw jadlospis ustalic i liste zakupow bo inaczej jeden dzien bede miec diete a nastepnego z braku pomyslow na obiad zrobie jakas zapiekanke czy spagetti.... no i doszlam do wniosku ze w piatek jestem zaproszona na obiad do kolezanki wiec zaczne od poniedzialku :tak:

ja myślałam ze otworzymy nowy temat i tam bedziemy pisały co zrobic na obiad sniadanie kolacje itd o produktach pogadamy razem razniej :-)

reklama
Do góry