reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

ja w ciazy przytłam 12 kg a po dwoch miesiacach weszłam na wage i okazało się ze gdzies pod rodze zgubiłam 15 :-)
ale na dzien dzisiejszy waga stoi i nie ma zamirau jakos zleciec w dół, brak mi motywacji żeby zacząc jakąkolwiek diete... na ta diete DUKANA namawiala mnie kolezanka i nawet zaczełam kupowac produty wskazane w tej diecie ale jakos do dzis jej nie rozpoczełam moze gdyby ktos mi towarzyszył to byłoby inaczej a tak samej to :eek: hmm... a może wspólnie zaczniemy będziemy sobie razem planowac co w kolejnym dniu zjemy i opisywac wrazenia hm? moze to nas zmobilizuje??

reklama
ja w ciazy przytłam 12 kg a po dwoch miesiacach weszłam na wage i okazało się ze gdzies pod rodze zgubiłam 15 :-)
ale na dzien dzisiejszy waga stoi i nie ma zamirau jakos zleciec w dół, brak mi motywacji żeby zacząc jakąkolwiek diete... na ta diete DUKANA namawiala mnie kolezanka i nawet zaczełam kupowac produty wskazane w tej diecie ale jakos do dzis jej nie rozpoczełam moze gdyby ktos mi towarzyszył to byłoby inaczej a tak samej to :eek: hmm... a może wspólnie zaczniemy będziemy sobie razem planowac co w kolejnym dniu zjemy i opisywac wrazenia hm? moze to nas zmobilizuje??

ja się nie piszę skoro te diete trzeba stosowac juz do końca:tak:nie mam takiej siły woli:-D

Ja sie tez nie pisze bo jakos nie wyobrazam sobie calego zycia bez pizzy, zapiekanek, hamburgerow i lodow:no:

Tylko trzeba ją stosować do końca życia, bo w przeciwnym wypadku będzie kolosalny efekt jo-jo. Z nawiązką. To bardzo ważne. I jeżeli ktoś zaczyna ją stosować to musi się z tym liczyć.
nie boisz się że ci się znudzi?? ja bym się do tej diety nie nadawała:zawstydzona/y:
Ja sie tez nie pisze bo jakos nie wyobrazam sobie calego zycia bez pizzy, zapiekanek, hamburgerow i lodow:no:
ja też:-):-):-):-) a przede wszystkim mojej ulubionej knajpy mc donald's:-):-):-):-)

u mnie nie wiem jak z wagą... znaczy dokładnie w kg..
ale wiem że cały czas idzie w dół....:sorry:
no jedyne co mnie wpienia to ten wiszący brzuszek..
i muszę się jakoś zmotywować do ćwiczeń..
oczywiście dodam że diety nie prowadzę... jem wszystko i to nawet bardzo często....

reklama
Do góry