reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

a ja nie mam zielonego pojęcia jak mam zrzucić moje 20 :-:)-(
muszę przejsć na jakąś drastyczną dietę, bo chyba inaczej nic z tego nie będzie, ale do tego musze przestać karmić. Póki co staram sie nie tyć, co nie jest łatwe.Jem racezj zdrowo, a kilogramów wciąz przybywa :-:)-:)-:)-:)-:)-(

kololku zadnych drastycznych diet. zycie mnie tego nauczyło. cierpliwosci kochana. najpierw wykarm maluszka, jedz około 2500 kcal dziennie, zdrowo. a po skonczeniu karmienia obniz kalorycznosc do 1400-1500 i waga poleci :)

reklama
U mnie z wagą to makabra przez pierwsze dwa miesiące tak poleciała w dół, że przy wzroście 170 cm waze 49 kg, jem ogrom słodyczy i nic robiłam najróżniejsze badania i nie wiadomo czemu tak chudne - przed ciążą ważyłam 56kg tak w sam raz.

Właśnie poszukiwałam tego wątku :)
Ja przed ciążą ważyłam 64 kg (wzrost 172cm), w ciąży przytyłam aż do 84 kg :/ bałam się strasznie że tego nei zrzuce!A dziś się ważyłam i waże 57 KG!!!!
Waga spada mi drastycznie, aż się boje... bo już nie mam w czym chodzic. Z 10 par spodni tylko jedne są dobre :(
Muszę zrobićbadania czy wszytsko ok...
Ale przypuszczam że to przez to że karmie piersią! Hanulka ze mnie wszystko wyciąga! Niby fajnie, bo zawsze marzyłąm o wadze 58 KG no i mam :D
Ale chyba to jednak trochę za mało.... bo starsznie mam płaską pupe teraz ://

reklama
Do góry