A jak tam Wasze krechy na brzuchach?Moja nadal obecna.. I pępek w ciapki.. Jakbym w życiu go nie myła.
identyko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak tam Wasze krechy na brzuchach?Moja nadal obecna.. I pępek w ciapki.. Jakbym w życiu go nie myła.
no ja niby do wagi wrocilam ale brzuszek mam dalej ;/ nie chce sie wchłonąć bardziej mysle o zakupie majtek wyszczuplających moze jak pouciskam to wchłonie sie bardziejIle czasu będzie się wciągał brzuch (skóra)?
Do wakacji myslicie ze bedzie z naszymi brzuchami lepiej???
Ja to juz nigdy nie pokaze nikomu brzucha , obrzudliwy jest przez rozstępy no chyba ze ktos znjomy (bardzo bardzo bliski) bedzie chciał z ciekawości to pokazę (od razu mu się macierzyństwa odechce ).
jak ty to zorbilas....rozstępów nie miałam, ani jednego
kiedyś już miałam duże wahnięcie wagi i zapas skóry miałam... Więc nie wiele już musiała się ponaciągać:-)jak ty to zorbilas....
u mnie rozstepy sie pojawily dopiero jak po terminie zaczelam chodzic wiec jakby maluszek wyszedl szybciej bym nie miala eh ale co zrobic
Mnie skóra praktycznie już nie wisi, tylko trochę się marszczy jak np siadam I nawet jestem zdziwiona że tak szybko, bo ja przez wielowodzie brzuch miałąm ogromny, no i przybrałam 35kg. A rozstępów nie miałam, ani jednego
kiedyś już miałam duże wahnięcie wagi i zapas skóry miałam... Więc nie wiele już musiała się ponaciągać:-)
ja tez nie mam ani jednego rozstepu ale ja mialam maly brzuszek no i mysle ze to tez genetycznie