Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja ostatmio potrafie w ciagu dnia zjesc cale opakowanie pieczywa lekkiego zbozowego badz wafli ryzowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ostatmio potrafie w ciagu dnia zjesc cale opakowanie pieczywa lekkiego zbozowego badz wafli ryzowych
ehhehehe nie no w miedzy czasie siedzac przy kompie chociazby heheheh ale ja w sumie malo jem w ciagu dnia 3 posiłki i starczaja no i te przekąski w ciagu dniaTylko??
ehhehehe nie no w miedzy czasie siedzac przy kompie chociazby heheheh ale ja w sumie malo jem w ciagu dnia 3 posiłki i starczaja no i te przekąski w ciagu dnia
ja tez malo jem bo mnie sie najzwyczajniej w swiecie nie chce nic gotowac ani robic jem co jest gotowe i lezy w zasiegu reki zeby capnac i biec do malego moze jak mamusie przyjada to cos porzadnego zjem
a piersią karmisz?