dziubasek08
Fanka BB :)
5-6 kg mówicie, ja 22 tydz. 7 kg na plusie i uważam że jest ok ))) wszystko w brzuszek idzie, dop tego objętość krwi nam wzrasta i co za tym idzie więcej waży a poza tym 2 kg mi przybyło w piersiach )))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, jak czytam ile Wy przytyłyście, to się trochę załamuje! ja od początku mam na plusie dokładnie 10 kg. Lekarka mówi, że to w normie, ale kazała ograniczyć te bardziej tuczące produkty, i nie objadać się. No ale trudno, nie bedę się przecież teraz odchudzać. Obiecałam sobie, że koniec ze słodyczami
klaudziunia....pocieszasz mniejakby to byla prawda...to ze szczescia to niewiem co bym zrobila...a ja widze ze ty to wogole pewniacha jesteszycze ci rowniez tej twojej ksiezniczki...bo strasznie wyczekiwanebysmy sie nie zawoidly..
mój D też zawsze chrapie strasznie....A ja znowu spac nie moge... Moj K chrapie i wkurza mnie to strasznie.. poczekam az przestanie to moze wtedy zasne
tej niższej ;-)A ja już sama nie wiem w co wierzyc. W domu się ważę i mam 6-7kg do przodu, a u gina ostatnio powiedział, ze +5kg. I której wadze mam wierzyc?