reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

5-6 kg mówicie, ja 22 tydz. 7 kg na plusie i uważam że jest ok :)))) wszystko w brzuszek idzie, dop tego objętość krwi nam wzrasta i co za tym idzie więcej waży a poza tym 2 kg mi przybyło w piersiach :))))

reklama
A ja znowu spac nie moge... Moj K chrapie i wkurza mnie to strasznie.. poczekam az przestanie to moze wtedy zasne :-D

Dziewczyny, jak czytam ile Wy przytyłyście, to się trochę załamuje!:zawstydzona/y: ja od początku mam na plusie dokładnie 10 kg. Lekarka mówi, że to w normie, ale kazała ograniczyć te bardziej tuczące produkty, i nie objadać się. No ale trudno, nie bedę się przecież teraz odchudzać. Obiecałam sobie, że koniec ze słodyczami:tak:

Jojka nic sie nie martw! Na odchudzanie bedzie czas, juz tworzymy grupe tych o kraglejszych ksztaltach hehehe ja tez obiecywalam sobie ze koniec ze slodyczami i dupa... nie da sie powstrzymac! a w ciazy sie nie odmawia hehheh

klaudziunia....pocieszasz mnie:-Djakby to byla prawda...to ze szczescia to niewiem co bym zrobila...a ja widze ze ty to wogole pewniacha jestes:-Dzycze ci rowniez tej twojej ksiezniczki...bo strasznie wyczekiwane:tak:bysmy sie nie zawoidly..:-p

Za pewna to ja nie jestem heheh ale trza wierzyc w to co sie chce. Jak bedzie synus to tez sie bardzooooo uciesze :-):-):-) ale ostatnio zaczynam wierzyc w przesady hehehe zobaczymy po USG bo nakrecam sie coraz bardziej i zrobie sobie psikusa jak wyjdzie siusiak miedzy nogami hehhe

ja się dzisiaj rano ważyłam i byłam zaskoczona bo myślałam że po urlopie to mi przybyło pare kilogramów a tu od początku ciąży jedynie 2,3 kg na plusie, a ja się czuje taka wielka, Tymbardziej że na urlopie się strasznie objadałam takie były pyszności i codziennie jakieś ciacho z kawą wypijałam :))

ja od poczatku ciąży jakieś 7 kilogramów mam wiecej ale sie nie przejmuje bo to dla dobra maluszka a nie czuje sie wcale gruba bo w sumie chyba wiekszość w piersi i brzuch poszła....

mi też raczej wszystko poszło w brzuch i piersi bo gdyby nie te dwie rzeczy większe to mogłabym nosić ciuszki sprzed ciąży :))

A ja już sama nie wiem w co wierzyc. W domu się ważę i mam 6-7kg do przodu, a u gina ostatnio powiedział, ze +5kg. I której wadze mam wierzyc?

reklama
Do góry