reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA naszych Słoneczek

jak Lenka wyzdrowieje tez idziemy na wazenie i mierzenie :tak:
a na domowej wadze wazy ok 8,5 - 9 kgw ubraniu a mierzy okolo 74 cm
staraszny z niej niejadek jest :confused:

reklama
Maj łaskawie dał się obmierzyć i zważyć:
Mierzy 83cm - pomiar pierwszy na stojąco, przy ścianie :) na leżąco wychodziło nam więcej, bo 84-85.
Waży 10kg 400g

Już spory kawał kobietki z niej.

Ja nie mam pojecia ile wazy Lolo, na domowej wadze co chwile inaczej ;-) a do przychodni specjalnie na wazenie nie bardzo chce mi sie isc, wiec pewnie jak pojdziemy na szczepienie koncem lutego to wtedy sie dowiem dokladnie :tak:

I niestety, odwiedzilismy lekarz wczesniej, ale na szczescie jest wszystko OK to tylko maly wirusik

ale przy okazji zwazylam Lola

dzis 10mcy, 3 tyg, 3 dni - Lolo wazy 9100g

na 11miesiąc moja córa waży 9740g czyli ja byłam bliżej od męża wiadomo cześciej ja nosze na rekach ;-) :-D

My też musimy się wybrać na ważenie bo nie mam pojęcia ile Kuba teraz waży ale jakoś nie lubie chodzic do przychodni tym bardziej teraz jak jest tam tyle chorych dzieci - boje się, że czymś się zarazi

nie mACIE wyznaczonych godzin kontroli u nas w PL byly do poludnia dzieci chore po 14dzieci zdrowe na kontrole i szczepienia

a tutaj w każdy czwartek od 15do 16 mozna przyjsc na kontrole wagi nie martwiac sie o zarazki:-)

u nas są "niby" dwie poczekalnie dla zdrowych i chorych dzieci ale są one odgrodzone szklaną szybą z wiecznie otwartymi drzwiami a mamy z chorymi dziećmi jakoś nie przejmuja sie tymi zdrowymi i chodzą po całej poczekalni wiec jest dość duża szansa zarażenia

reklama
Do góry